pátek 17. dubna 2015

Deratizéři

Profil kapely Deratizéři (folk-punk) z města Slaný, obsahující písničky k poslechu, mp koncerty, alba, videoklipy, texty a fotky. Deratizéři jsou druhou kapelou baskytaristy a zpěváka Sváti z Totálního nasazení. Texty písní, diskografie a videoklipy od Deratizéři. Slánská folk-punkrocková kapela Deratizéři vydala nedávno už páté CD s názvem FOLK´S NOT DEAD.


Kytarista Sváťa Šváb, který zároveň . Fialky ani totáče netřeba představovat!

Festival Keltská noc, rockový open air festival v Harrachově na dojezdu skokanských můstků. Deratizéři – kompletní sortiment související s Deratizéři – hudba, filmy, dárkové předměty. Zobrazit více Zobrazit méně. Sledujte nás na facebooku: Deratizéři. Punk Rock Metal, široká nabídka oblečení a doplňků.


Vyberte si z naší nabídky triček, mikin, placek, nášivek a dalšího zboží. Pro kapely zajistíme výrobu placek,. Totální nasazení je česká punk rocková hudební skupina.

V její tvorbě se vyskytují také prvky z jiných hudebních stylů (např. ska, metal). Hraje se v sále, začátek ve 21. Pravidla hry Deratizéři na Hranostaj. Zpět: Deratizéři položili tři tisíce návnad na potkany.


Find a Deratizéři - Let Deratizování first pressing or reissue. Complete your Deratizéři collection. Přes tenhle formulář si můžeš objednat triko. Musíš vplnit všechny položky označené (!!). Jakmile dostaneme objednávku ihned obratem Ti zašleme mail, kde . Kapely Lety Mimo, Deratizéři a Covers for Lovers zahrají na podporu benefiční sbírky AKCE CIHLA a oficiálně tak odstartují její už 18.


Koncert spřízněných kapel. Deratizéři natočili několik CD , . DERATIZÉŘI - Slánské pověsti - CD. Příspěvky se štítkem „ Deratizéři “. Všechny příspěvky na téma Deratizéři. Bylo nalezeno příspěvků opatřených tímto štítkem.


Mnohými je považováno za kapelu čistě punkovou, ale zalíbení v jejím poslechu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky