pondělí 27. dubna 2015

Bystroň štěpkovač

Za traktor,Se spalovacím motorem,S elektromotorem,kombinované, Štěpkovače. Stroj má samočinné podávání a . Pánové v roce jsem koupil štěpkovač od Bystroně a jsem maximálně spokojen. Murena je strojní zařízení, sloužící ke štěpkování větví, odkorů a dřevního odpadu z pilařské výroby. Pro více informací o štěpkovači Murena navštivte .

Pohon traktorem a nebo na elektřinu 380V,11kw. Elektro motor není zapojený. Vypínač a kabel se zástrčkou přidám.


Pokud Piraně dáte něco velkýho - nejhorší je tlustej j dub, tak se kousne. Informace o produktu: Bystron Štěpkovač Murena. Pyrana s pravoůhlou převodovkou od Bystroně.


Jelikož se nám stále množí dotazy na drtiče a štěpkovače zahradního odpadu, větví,.

Seznam výrobců a prodejců drtičů a štěpkovačů. Zapojení do tříbodového závěsu traktoru. Nabízíme drtiče větví, štěpkovače , mulčovače, frézy, štípače, radlice, lanové navijáky, půdní vrtáky, zatloukače . Maximální průměr drcených větví 100mm.


Skoro nový štěpkovač za super cenu. Dovezu až k Vám domů zdarma. Pirana se spalovacím motorem KOHLER 2HP. Výroba zemědělské a lesní techniky. Zdravim mám štěpkovač od bystroně pirana už roky a až na občesný broušení je to suprový stroj dávno zaplacený a nenáročný.


Vašemu výběru neodpovídají žádné produkty. Zatim jsem pouzival sroubovy stepkovac (neco jako Bystron ), ale ten dela dost velke spaliky a zajimalo by mne, zda je dostupne i neco na . Bystroň , větší setrvák, více vyhazovacích lopatek. Broušení a seřízení stroje provádějte pouze, když je stroj v klidu a odpojen od pohonné jednotky 2. Násypku pro vkládání štěpkovaného materiálu máme ve . Dále nabízíme drtiče větví, půdní vrtáky, zatloukače kůlů, trhače dřevin, štěpkovače , mulčovače,.

Na štěpkování je moc jemná, bystroň spolehlivě bere větve od 1cm do 7cm. Jabloně a lísky to bere dobře, ale spíš než uplně čersvý je to lepší . Drtič větví štěpkovač PIRBA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky