čtvrtek 30. dubna 2015

Mlada boleslav bazen

O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Součástí bazénu je sportovní, 25metrový bazén s šesti plaveckými . Nový městský bazén s restaurací, wellnes zónou, tobogány a jinými atrakcemi se nachází v příjemném prostředí Lesoparku Štěpánka v Mladé Boleslavi. V naší restauraci Vám nabízíme teplá jídla, saláty, pizzy, nealkoholické i alkoholické nápoje.


Dobrý den, o plavání zdarma nevíme. Ceník s velkými seniorskými slevami je k nahlédnutí zde: .

Více info o restauraci a jejich. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! V Mladé Boleslavi se příští týden konečně otevře nový akvapark. Podle některých obyvatel však krytý bazén představuje luxus, který si stejně . Po vyhodnocení ročního provozu krytého bazénu dochází k úpravě otevírací doby.


Kterou možnost koupání v létě využijete nejčastěji? Letní pláž s bazénem na sídlišti (106). Mladá Boleslav - Školní plavání, tréninky plaveckých oddílů, senioři nebo odboráři, ti všichni by měli znovu nalézt útočiště v krytém bazénu v .

Městské koupaliště ( 168). Bazén min (plavecký i rekreační), Wellness min. Popis objektu: Hlavní objekt je dvou podlažní budova s plochou střechou, půdorysu tvaru „L“ o maximálních půdorysných rozměrech 73m x 64m. Bazén , jehož součástí je sportovní, metrový bazén hala s atrakcemi, jako je tobogán, skluzavka, parní kabina, vířivka a . Místo užití: Bazén , Série: COLOR ONE, COLOR TWO, POOL, Cemento.


Protiskluzné dlaždice RAKO zvýšily bezpečnost návštěvníků nového aquaparku v . Předpokládaná hodnota v Kč bez DPH, nezveřejněna. Areál koupaliště nabízí možnosti vyžití pro všechny věkové skupiny návštěvníků a to především ve vodě, ale i na souši. Vodní plochy jsou vyhřívané a voda tak . Provozování bazénu je finančně náročné. Jedním z nejekonomičtějších. Rozsah: plavecký bazén m, dětský a. Krytý bazén Mladá Boleslav.


Areál zahrnuje montovaný bazén o rozměrech x m, ve kterém může být najednou maximálně osob. Přilehlá písečná pláž s lehátky a slunečníky však. Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.


Bazén , který je součástí budovy sokolovny, disponuje pěti plaveckými drahami.

Aktuální katalog firem v kategorii Zahradní bazény Mladá Boleslav. Oblastní nemocnice Mladá Boleslav , a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky