čtvrtek 23. dubna 2015

Vířivka zlín

AVANA - privátní wellness, vířivka , sauna a masáž ve Zlíně. Rezervujte si soukromou vířivku , sauny a masáže pro váš nerušený odpočinek. Archiv Podobné Moderní vířivka whirlpool ve Zlíně.


Objednání pro jednotlivce i skupiny. Pro rodiny s dětmi nabízíme také Rodinný apartmán Galaxie a .

Zlín festivalem cestovaní, sbližování a poznávání kultur. Hotel Atrium Baltaci - ubytování Zlín. Relaxace v hotelovém wellness centru je ideální volbou pro kompletní regeneraci organismu. Whirpool, suchá finská sauna, aromatizovaná pára se soldosem a . Pro návštěvníky je připravena řada wellness procedur. Výsledky vyhledávání privátní vířivka.


Našli jsme nabídek pro privátní vířivka.

Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Zlín na Slevomat. Relax ve vířivce , sauně i privátní lázni pro dva. Clarion congress hotel Olomouc . Wellness zařízení ve Zlíně. TENIS MLADCOVÁ ZLÍN , přijde se k nám odreagovat na antukových kurtech, v sauně a whirlpoolu. Prodej vířivek a hydromasážních bazénů ve Zlíně a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Mountfiel a. Ve spojení s vířivkou doporučujeme využít také další nabídku našeho hotelového wellness, a to automatickou masáž. Klienti si mohou dopřát buď masáž přímo . Prohlédněte si salóny krásy které poskytují službu whirlpool v lokalitě Zlín. Dvouhodinový relax ve dvou ve SPA studio MMSU.


Nádherné nové interiéry, krásně osvětlené! Možnost doobjednání masáže! Privátní wellness Zlín AVANA nabízí relax pro páry i pronájem pro firemní akce. K dispozici je Vám vířivka a finská a parní sauna.


Zastupujeme firmu PDC Spas, která Vám může nabídnout komfort světa bazénů, lázní, perliček, vířivek , masáží a hydroterapie.

Pro více informací a katalog nás . Inzerát Vyrivka v okrese Zlín , cena dohodou, od Vera na Sbazar. Popis: Nabízím ke koupi vyrivku do vany skvělá relaxace. Sauna, Zlín , Kwellness - saunový svět, 15.


Bazény a koupaliště, Uherský . Lesní hotel - parní kabina pro veřejnost, vířivka vnitřní pro veřejnost. GEOFUN nejbližší geosrandy. Baťa – Dnes fantazie, zítra skutečnost km . Vířivka pro osob je vybavena masážními tryskami.


Víkend otevřených dveří v AVANA Zlín –. Slevíci, Slevík, slevový portál Zlín , denní slevy, sushi zlín , kino, divadlo, hokej zlín , aquapark,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky