pondělí 13. dubna 2015

Sauna praha 11

Sauna je skvělý relax pro tělo i mysl. Mírového hnutí, Praha Chodov. Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu , osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu. Skvělý sauny , příjemné prostředí, milá a ochotná obsluha, rozumné ceny a skvělá okurková limonáda.


Suverénně nejlepší sauna , o parník. Privátní sauna - Global Vision, a.

Upravená otevírací doba během letních prázdnin ! Jediný saunový svět umístěný v přírodě a přitom takřka v centru Prahy ! V saunovém světě naleznete:. Lekce zdravá záda, TRX a cvičení pro děti se o prázdninách nekonají. Saunové ceremoniály během prázdnin omezeny. Letní obsazenost bazénu upravena, . Poskytujeme komplexní servis a služby. Město: Praha - Chodov Kapacita: 45.


WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness, Praha - Hloubětín.

V Aquapalace Praha byla 24. Dětská sauna v Aquapalace Praha je první saunou v České republice . K relaxaci v TOP HOTELu Praha využijte rozlehlé prostory hotelového Wellness centra, kde naleznete velký krytý bazén (17x7m), whirlpool, finskou saunu , . Jedenáctka VS je volnočasový sportovně rekreační areál Prahy otevřený 23. Pražští hasiči z chodovské a strašnické stanice zasahovali dne 19. Sauny - Praha , inzerce.


Pro relaxování je naše studio vybaveno saunou a luxusními solárii, z nichž získáte . EXPRESKA kruhový trénink pro ženy, fitness pro ženy, kruhové cvičení pro ženy každého věku. Kosmetika, nehtová modeláž. Pedikúra, nehtová modeláž, prodlužování . Přátelství, Praha , výpis z obchodního rejstříku.


Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. V prostoru sauny proběhne rekonstrukce, která vytvoří v těchto prostorách nové wellness. SAUNA je z technických důvodů UZAVŘENA.


Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou. Novopetrovická 41 Praha 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky