středa 29. dubna 2015

Sada lepení intex

Všechny informace o produktu INTEX Bazénová sada na lepení , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze INTEX Bazénová sada na . Lepidlo - sada na lepení INTEX. Vhodné pro menší opravy nafukovaček. Balení obsahuje záplatu a . V případě trhliny Vaší bazénové folie, použijte lepící soupravu, která tuto trhlinu spolehlivě zacelí.

Souprava obsahuje tubu s lepidlem, aplikátor a dvě . Opravný set Intex je určen pro opravy částí, které jsou neustále ponořeny do vody tj. První pomocí v případě díry v bazénu jsou opravné sady na lepení. Vybrat můžete ze samolepících záplat k lepení místa, které není pod vodou nebo lepidla a . Intex Seahawk (zelené čluny se žlutým potiskem).


Náhradní záplaty k lepení nafukovacích hraček. Sada obsahuje balení lepidla.

Tento opravný set je určený pro opravy částí bazénu, které jsou trvale ponořeny do . Obsahuje: ks záplat, cm2. Opravna sada lepeni na nafukovacky intex. Opravte si jednoduše nafukovací hračky pomocí lepicí sady Intex. Lepící sada pro lepení pod vodou.


Prohlédněte si cenové nabídky na Intex lepidlo a záplaty od obchodů na Zboží. Intex Volejbalová sada se sítí nafukovací. Velice kvalitní opravná sada na nafukovací výrobky (matrace, postele, apod.) - Německý výrobce Happy People.


Nutno lepit na čisté a suché podklady. Průhledná záplata je vhodná pro všechny PVC povrchy. Záplata je vhodná i pro místa trvale pod vodní. Porovnávajte ceny a ušetrite až do ! Součástí balení je sada na lepení. Bazén je vyroben z testovaného masivního vinylu.


Nafukovací hračky a potřeby Intex splňují nejpřísnější bezpečnostní n. Samolepící průhledné záplaty určené na opravy bazénových fólií a dalších nafukovacích výrobků.

Bohužel slíbená sada na lepení nebyla přiložena (nebo odpadla někde cestou). Letní SLEVA do konce týdne! Velmi praktické lepící a opravné sady pro vodáky za skvělé ceny – kvalitní lepidla a samolepící.


Opravná lepící sada značky INTEX - 7BB02.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky