středa 29. dubna 2015

O2 sleva aquapark

Sleva platí na celodenní dospělou vstupenku do zóny AQUA včetně SPA ve . Aquaparku Olešná platí do Krytého i Letního areálu. Dobrý den, tato nabídky již není platná. Aktuálně mohu doporučit slevu na vstup do vybraných aquaparků.


Detaily výhody naleznete zde: . Extra výhody mají pro všechny Ozákazníky opět o levnější vstupné do aquaparků a bazénů po celé České republice.

Kč sleva na nákup telefonu značky Huawei od O2. OExtra výhody: Až sleva na cestování s Eurolines. Protože vám rádi děláme radost, máme pro vás hromadu slev a výhod. Pro všechny Ozákazníky jsme připravili exkluzivní slevu do vybraných aquaparků a bazénů po celé České . Jsme moc rádi, že se vám sleva na koupání v aquaparcích a bazénech po celé ČR . Slevy jsou tak vysoké, že s jedinou předplacenou Okartou ušetří.


Spočítali jsme, že čtyřčlenná rodina se slevami od Oročně ušetří. INTERSPORT a slevy do skiareálů a aquaparků. Vítejte v Aquapalace Praha.

V nejzábavnějším aquaparku ve střední Evropě. Právě takhle se systém slev , které Oposkytuje, jmenuje už teď – OExtra. Ruzyně a jednou za dva měsíce skočí na hodinu do aquaparku. Zákazníci O, běžte se koupat s slevou. Sleva na celodenní víkendové vstupné do AquaPalace Praha!


Pokud ano, připravilo si pro vás ovstupy zdarma. Dále můžete využít slevy na lanové parky, westernové městečko, lanovky a koloběžky. Dvoulůžkový pokoj Superior s manželskou postelí a přístupem do aquaparku – do pokoje lze. Zábava pre malých aj veľkých. Oddych pri vode pre malých aj veľkých, pre plavcov aj neplavcov.


V lete prevádzkujeme až bazénov,. Hodina adventure minigolfu v OAreně pro osoby nebo rodinu. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Pokud jste zákazníky O, můžete nakupovat se slevou u partnerů jako je.


I letos se můžete těšit na slevu až do bazénů a aquaparků po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky