čtvrtek 23. dubna 2015

Kovové ploty

Kovové ploty - prodej a montáž kovových plotů , Kovové ploty. Vzory provedení kovaných a kovových . Bezúdržbové kovové ploty vyrábíme a montujeme pro všechny typy budov, jako jsou: - Rodinné a obytné domy. Občanské stavby (školy, nemocnice, kina).


Kované ploty jsou v dnešní době stále více moderní a žadáné. Výšku, šířku i jeho barevné provedení upravíme .

Nechte si na míru vyrobit a namontovat vjezdovou bránu, vchodovou branku nebo plot. Dodáváme po celé ČR se zárukou let. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Rodinná společnost nabízí výrobu, prodej a montáž kovaných plotů a oplocení. PILEG do kovového sloupku.


Vjezdové brány křídlové, samonosné posuvné, kované a kovové ploty. Servis a prodej Wisniowski, Hormann. Dvoukřídlé brány Polargos jsou dodádodávány v sadě s elektrickým pohonem EASY WAY 201.

Díky tomu máte jistotu, že pohon má příslušné parametry . Navrhujeme, vyrábíme a realizujeme robustní pozinkované ploty, brány a branky. Vše svařujeme ve vlastní dílně a montujeme . Více než let zkušeností v oboru. Vyrábíme kovové ploty a plotové dílce na míru. Naší specialitou jsou originální výrobky jako např.


Ploty, pletivo, plotové sloupky, panely, brány, branky, posuvné brány, kované ploty, průmyslové ploty. Vše dovezeme rychle a kdekoliv. Nabízíme Vám exkluzivní nabídku kovářských výrobků plotů, bran a zábradlí. Na těchto stránkách Vám pro inspiraci nabízíme . Najděte dodavatele pro téma kovové ploty.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Ploty a zídky koupit o objednat u OBI. Pro zahradní a kovové ploty (97).


Hľadáte výrobcu pre svoje kovové ploty ? Chcete si dať vyrobiť plot na základe svojich rozmerov?

Neviete sa rozhodnúť ako má vyzerať Váš kovový plot ? Aktuální katalog firem v kategorii kovové ploty Moravskoslezský kraj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky