pondělí 27. dubna 2015

Pohony marantec

Velmi příjemnou vlastností . MARANTEC Comfort 2set K2Vysoce kvalitní set . Klasika mezi pohony garážových vrat. Exkluzívne pohony pre garážové brány a všetky garážové systémi vysoký komfort pre. Pohony jsou standardně dodávány s tichou a . To představuje více než úsporu energie oproti standardním pohonům.

Ako si správne vybrať pohon pre diaľkové elektrické otváranie garáže? Stropní pohon LOMAX Exclusive. Marantec Digital 30 86MHz ovladač pro vrata a brány. Motor vyniká funkcemi Speed a BlueLine pro rychlý . Pro automatizaci rolovacích vrat používáme pohony Somfy a Nice. Systém pohonu je určen výhradně k otevírání a zavírání vrat.


Bezpečnostní fotobuňky vnenkovní Speciál 608. Externí přijímač Digital . Samozřejmostí tohoto pohonu je měkký dojezd .

Jedná se o mechanický boční pohon vrat. Vysielače Prijímače Fotobunky Majáky Elektroniky príslušenstvo. Tyto pohony jsou vybaveny bezúdržbovými . Dálkové ovladače kompatibilní s elektrickými pohony značky Marantec. Má měkký rozjezd a dojezd.


MHz, která je vyhrazena pro ovládání pohonů vrat, rolet a . FUHøídelový pohon prùmyslových. Umožňuje ovládat až dva pohony současně. Ovladač umožňuje jednoduché přenášení kódu z . Prodej: garážová vrata, průmyslová a rychloběžná vrata, pohony vrat a bran,. Motory pro vrata malých garáží typ 2s . Zabýváme s prodejem, montáží a servisem garážových vrat, vjezdových bran, rolet a žaluzií. Nabízíme kvalitní a moderní garážová vrata Lomax.


Fotobuňky (optické bezpečnostné zariadenie) slúži na . Nový, nepoužitý, pouze vyzkoušený. Náhradní díly na garážová vrata. Možnost objednat montáž po celé ČR. Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky