středa 29. dubna 2015

Letnany aquapark

AQUACENTRUM LETŇANY LAGOON. Pro radost z vody: hurá do aquaparku v Letňanech. Voucher nelze uplatnit v časech ranního plavání: Po 6. Lagoon Letňany , Praha - Letňany. V době svátků či prázdnin se časy ranního plavání mohou.


Poprvé jsme navštívili bazén v Letňanech.

Aquaparky a zábavní parky. Provozujeme aquaparku s fitness centrem, saunou, soláriem a sálem pro aerobic. K dispozici je finská sauna, whirpool se slanou vodou a parní kabina i. Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. V areálu je dále fitnes, aerobik, spining, finská sauna.


Sprchy tečou jen pár vteřin, pořád to člověk musí mačkat. V pražských Letňanech na váš čekají 25metrový plavecký bazén se šesti drahami a atrakcemi, jako jsou boční masážní trysky, dnové masážní rošty a . Provoz aquaparku s nabídkou využití fitness, solária a saun.

Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Vítek, Ríša a Gábina pod vodou i nad vodou 15. We slept in the aquapark -and the cleaner caught us! Tupolevova 66 Praha - Letňany. Autobusová zastávka v blízkosti domu cca metrů, velmi dobré spojení na Metro „C“ - Letňany (zastávky).


Praha Letňany - aquapark s názvem LAGOON. Tento aquapark se nachází těsně vedle obchodního domu Tesco. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Laguna je v provozu od r. Krytý plavecký bazén je opatřen bezbariérovým přístupem. O čistptu vody se starají. Areálu dominuje metrů dlouhý plavecký bazén. V nejzábavnějším aquaparku ve střední Evropě.


SO – NE bazén i aquapark – hod. Chodíme do Letňan do toho aquaparku. Je to tam na můj vkus dost malé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky