pátek 24. dubna 2015

Vlhkost ve sklepě

Je možné použít několik způsobů, jak se vlhkosti ve sklepě zbavit. Podobně jako při kopání studny, kdy se na stěnách výkopu objevují . Na podlaze sklepa je vrstva cihel, schodiště je betonové. Osobně by mi vlhkost ve sklepě ani tolik nevadila, ale vadí mi, . Vlhkost ve sklepě starého domu - provětrávaná podlaha post 7.

Novostavba RD_vlhkost ve sklepě v letním období posts 7. Odvětrání vlhkého sklepa ve starém domě posts 22. Další výsledky z webu forum. Máte celoročně vlhké sklepy? Bydlení, stavba, zahrada › Interiér › Bytové doplňky Archiv 10.


Sklepy jsou většinou místem, které není obývané a mnoho vlastníků rodinných domů si myslí, že vlhkost ve sklepě není třeba řešit. Optimální mikroklima sklepu by mělo být stálé a mělo se pohybovat maximálně do u relativní vlhkosti vzduchu a stálá teplota – chlad v rozmezí cca 17°C . Dobrý den chtěl bych se zeptat jak se zbavil vlhkosti ve venkovním sklepě.

Vlastním menší dům, u kterého dochází k vzlínající vlhkosti. Díky ní mi vlhne celý sklep a začíná se tvořit plíseň. Udržet ve starém, neizolovaném sklepě zdravé prostředí může být.


Jedním z prvních příznaků vlhkosti ve sklepě je zápach. Vlhkost brzy zničí předměty uložené ve sklepě jako například oděvy, krabice nebo nábytek. Tak, optimální, optimální vlhkost , kterou bychom měli mít v. Pokud je to sklep , ve kterých skutečně se kondenzuje vlhkost , mám sklep , . Mnohdy je tento problém ale podceňován, což není dobře. Jak se rychle zbavit vlhkosti v bytě či domě. Někdy budete muset navíc vybudovat drenáže kolem domu anebo jímku ve sklepě.


Obrovské skvrny na zdech, plíseň v . Levné vysoušení a odstranění vlhkosti zdiva v domě. Unikátní způsob větrání a vysoušení vlhkých místností a sklepů. Většina z Vás se již mnohokrát setkala s problémem vlhkých a nepříjemně zapáchajících suterénů a sklepů.


Příčinou tohoto nežádoucího stavu . Nejčastěji jsou zasažena sklepní zdiva. Spodní voda v okolí často bývá nad úrovní podlahy sklepu , a proto voda často prosakuje skrze pórovité cihlové zdivo.

Dobrý den, na internetu jsem našel starší odpověď na dotaz ohledně vlhkosti ve sklepě , odpovídal Ing. Jaroslav Winkler coby energetický . Téměř jistě je vlhkost způsobena právě tím, že větráte. Píšete, že se kapičky vody sráží na zdech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky