pondělí 20. dubna 2015

Rekonstrukce zahrady

Potom přichází na řadu rekonstrukce stávající zahrady. Možnosti moderní zahradní architektury jsou takřka nevyčerpatelné, totéž platí o . Malá úprava zahrady, nebo kompletní rekonstrukce zahrad je pro nás maličkostí. Společně dokážeme to, aby Vaše zahrada byla znovu krásná, účelná a dle . Realizace nové zahrady nebo rekonstrukci starší zahrady dle možností, přání a dostupného rozpočtu.

Kdy je vhodné přemýšlet o rekonstrukci zahrady ? V okamžiku, kdy o vaši zahradu nebylo dlouhodobě a náležitě pečováno. Máte pocit že by vaše zahrada . Rekonstrukce starých zahrad. Zadání - celková rekonstrukce zahrady , renovace trávníku. Nelíbí se Vám vzhled Vaší zahrady? Provádíme kompletní návrhy zahrad včetně návrhu a realizace pergol a teras.


PROMĚNA SVÉPOMOCÍ: Ze zanedbané zahrady je exotický ráj.

Travnik jsem dal do uvozovek, protoze tam roste vsechno ostatni, . Partnerem sekce je Vladeko - zahradní pergoly do každé zahrady . Také zahrada si zaslouží nový kabát. Návrh zpracovává rekonstrukci před lety založené zahrady. V nové zahradě jsou zachovány kvalitní dřeviny, které dávaly v prostoru smysl.


V původní výsadbě zahrady řada rostlin v průběhu času odumřela nebo naopak přerostla. Návrhy zahra realizace zahrad a jejich údržba jsou hlavními činnostmi naší společnosti Covenant zahrady. Celkovou postupnou rekonstrukci zahrady Kinských na Smíchově, jejíž údržba byla v posledních desetiletích značně zanedbána, lze . První fáze rekonstrukce pražské Lobkovické zahrady dokončena. V červenci byla dokončena další z významných investičních akcí v oblasti . Budova MŠ dostala v rámci rekonstrukce nová okna, nové herní prvky na zahradu, která . Dokonalé venkovní i zimní zahrady, závlahové systémy a travní koberce. Provádíme rekonstrukce zahrad , celoroční údržbu a péči o trávníky i rostliny.


V průběhu srpna jsme zrekonstruovali zahradu ve vnitrobloku Mateřské školy Na Děkance, včetně dodávky herních prvků a mlžítek. REKONSTRUKCE ZAHRADY ZŠ A MŠ. V první etapě jsme vybudovali zahradní vstup s brankou a chodníkem z .

Můžeme Vám navrhnout a vysázet novou zahradu. Po odborném posouzení místních vlivů a poradě s majitelem doporučíme optimální řešení zahrady. Spirála se mění - prezentace návrhu rekonstrukce zahrady. SPIRÁLA SE MĚNÍ díky Nadaci OKD a práci lidí z DDM . Krátký sestřih ze slavnostního .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky