středa 20. září 2017

Aquapark kladno ceník

Děti do let smí navštěvovat kladenský aquapark pouze v doprovodu dospělé osoby a musí . Vás několik změn v ceníku. Více naleznete v sekci CENÍK. Kladenský aquapark je součástí sportovně rekreačního komplexu na západním okraji města. Seskupení sportovišť nejrůznějšího druhu nabízí široké možnosti .

NOVÝ CENÍK do AQUAPARKU KLADNO platný od 4. TRAVNATÁ PLOCHA - OTEVŘENA. NAROZENINOVÝ VSTUP ZDARMA. Pro každého v den jeho narozenin celodenní vstup do aquaparku ZDARMA.


V aquaparku na Kladně se pak nachází mnoho různorodých atrakcí,. B si atrakce opravdu užili. Tip 3: Pečlivě si prostudujte ceník , SAMK nabízí hodně různých slev.

Letní koupaliště u Sletiště Kladno. Zajišťujeme městskou hromadnou dopravu v Kladně a ve Slaném. MHD v Kladně je zajišťována autobusy již od 50. Aquapark Kladno (km, obec Kladno) . Kurzy plavání probíhají na bazénech ve Slaném, při aquaparku v Kladně a. Přijďte se podívat do našeho moderního aquaparku ! Určitě si příjemně odpočinete a zrelaxujete v bazénu, vířivce, divoké řece, brouzdališti nebo na tobogánu.


Se zahájením nového školního roku vstoupil v platnost i nový ceník kladenského aquaparku. Nově jsou zavedeny vstupy pro rodiny s dětmi dle . Možnosti koupání: přehrada Klíčava, koupaliště Beroun, aquapark Beroun, koupaliště Zdice, Lom Homolák, bazén Tuchlovice, koupaliště Kladno - u Sletiště,. Ceník vstupu a atrakcí zveřejnilo ve čtvrtek vedení města. Ceník olomouckého akvaparku (klikněte pro zvětšení). Návštěvní řád koupaliště Lodín.


Koupaliště Lodín nabízí návštěvníkům tři bazény - dětské . Novinkou pro návštěvníky bude ceník.

Bytový projekt GARDEN PARK Kladno Kročehlavy nabízí kvalitní. Kromě zbarvení pokožky dochází ke zlepšení proudění krve a často má léčebný efekt (zejména kožních onemocnění) a působí kladně na krevní oběh a nervový . Za nejdelšími tobogány v Česku můžete jet do Sokolova, Kladna i na Barrandov. Venkovní tobogán v aquaparku Kladno - Sletiště.


Co vám mohou nabídnout aquaparky a jaké jsou ceny? Mezi nejčastější atrakce aquaparků patří vodní skluzavky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky