úterý 19. září 2017

Bazén zábřeh

Plavecký areál Zábřeh vám nabízí. Krytý plavecký bazén , dětský venkovní bazén s tobogánem, brouzdaliště pro nejmenší, whirpool, sauna, parní lázeň, aquaaerobik , plážový volejbal, petanque , . Zaplavat si ovšem můžete přijít na krytý bazén , otevřeno máme o víkendu od 10: 00. Podrobnější popis zařízení: Od 30. Nově zrekonstruovaný moderní bazén 25 .

Provozujeme plavecký areál s aquaaerobicem, plaveckou školou a bistrem. Pro návštěvníky je krytý bazén příjemným relaxem v zimních měsících. Vzhledem k obřím nákladům za rekonstrukce staveb se nabízí otázka, jestli by oběma . Zábřeh - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí plaveckého . Zábřeh – Rekonstrukce venkovního bazénu v plaveckém areálu v Zábřehu se výrazně prodraží. Namísto původně plánovaných přibližně .

Jste provozovatelem zábavného střediska a nebo třeba bazénu či hřiště, který nabízí své služby v oblasti Jeseníků a nejste stále na . Z důvodu rekonstrukce mimo provoz. Adresa: Zábřeh, Oborník 36. DCK Rekrea Ostrava Rodinné Jeseníky . Obyvatelé Zábřehu na Šumpersku se konečně dočkají venkovního bazénu. Ten je momentálně v takovém stavu, že na letní provoz může zatím zapomenout.


Každý den jiná otevírací doba. Zahajujeme letní sezónu a otevíráme . Rozsah: víceúčelový m bazén se plaveckými dráhami, rekreační bazén s . Název stavby: Bazén Zábřeh. Prováděné činnosti: technický dozor investora. Letní koupaliště - bazén , brouzdaliště, tobogán, občerstvení. Krytý bazén - plavecký bazén 25m, whirpool, parní lázeň, sauna.


Obyvatelé i návštěvníci Zábřehu na Šumpersku se budou moci v létě vykoupat ve zrekonstruovaném venkovním bazénu. Jeho oprava jde podle zástupců města . Zábřeh dokončuje opravu koupaliště — Události v regionech (Ostrava), V Zábřehu pomalu končí práce na opravě venkovního areálu . Ten dnes svým návštěvníkům nabízí k využití vnitřní i venkovní bazén se spoustou aktivit v každém ročním období.

Nachází se na okraji města . Na provoz venkovního bazénu ale musí vedení koupaliště ušetřit jinde. Ubytování V Pasáži Zábřeh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky