pátek 8. září 2017

Bazén orlando 2 00 x 0 91 m

Nadzemní bazén Orlando nabízí stejný komfort jako bazény zapuštěné do země. Stěny jsou vyrobeny z ocelového plechu s antikorozní úpravou. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. Je vyrobena z měkčeného PVC v modré .

Marimex bazén Orlando , x m bez filtrace. Obsah balení : bazén,schůdky,skimmer není součástí dodávky. Zahradní bazén Orlando je vhodný pro všechny, kteří chtějí mít komfort zapuštěného bazénu, ale nechtějí utratit mnoho peněz za něj. Vyrobená z mäkčeného PVC v modrej farbe . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie . MARIMEX bazén Orlando , x m kartuš.


Náhradná zvislá lišta pre bazén Orlando.

Schůdky jsou tak dalším bezpečnostním prvkem pro váš nadzemní bazén. Rozměry 1ks zabaleného zboží - Výška v c1 Šířka v c1 Délka v c, Váha brutto v kg: 1. Montáž zvládnete sami svépomocí - ideální počet osob pro montáž 2. Bazén Relax x m. Filtračný piesok - mm kg. Udělejte radost svým dětem a kupte jim cenově dostupný bazén Orlando. Ve skupinovém balení ks: 1 . BAZEN ORLANDO × ,. Naše stránky využívajú súbory cookie, vďaka nim presnejšie analyzujeme návštevnosť, prispôsobujeme reklamu a používateľské nastavenie.


Pro výběr produktu z naší aktuální nabídky si vyberte kategorii v levém menu. Parametry Barva: modrá , Průměr bazénu: m , Výška bazénu: , m , Hloubka vody: ,m. Stěna bazénu je vyrobena z ocelového plechu s antikorozní úpravou.


Dávkovanie: - pre zníženie hodnoty pH o dávku. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v internetových. Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si najlacnejšie produkty v . Průchod stěnou pro bazén Orlando v. Balení obsahuje kusy průchodů stěnou.

Tento průchod nelze použít pro jiný typ bazénu. Zatím nebyl přidán žádný komentář. Krycí plachta pro bazén Tahiti , x m. MODRÁ ( Orlando 5 Tampa 57)Solární plachta ohřívá vodu,.


Vhodné k bazénům TahitiPogumovaná krycí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky