úterý 12. září 2017

Nádrž na naftu

Nejširší nabídka mobilních a stacionárních nádrží na naftu , mobilních a stacionárních nádrží na benzín, AdBlue, dřevěných sudů a jejich imitací z plastu na . ECO GAS je stabilizační prostředek do nafty , který slouží k čištění a mazání nádrže a palivového systému a stabilizaci nafty. Původně: 1Kč Ušetříte: Kč. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů nádrž na naftu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Vhodné pro zemědělství, farmy apod. Nádrže na naftu s výdejním zařízením. Mobilní nádrž na naftu 2Store 4l. Nádrž CEMO Nemeckej kvality s jedinečným doplnkovým . Vítá Vás, CENTRUM NÁDRŽÍ , nadzemní dvouplášťové nádrže na naftu , oleje a AdBlue, výdejní stojany, čerpadla na naftu, mobilní kontejnery ADR a . Nová certifikovaná výdejní sestava na naftu pro V profi je zkompletována s repasovaným IBC UN kontejnerem ( nádrží ) který má 1 stav i vzhled.


Tato certifikovaná dvouplášťová nádrž je určená pro bezpečné nadzemní skladovaní a výdej nafty , topných olejů. Jedná se o kvalitní Německé provedení nádrž.

Titan TruckMaster poskytuje nejbezpečnější a nejvhodnější způsob doplňování paliva. Bohatá nabídka produktů od výrobce Kingspan, nádrže na naftu , nádrže na AdBlue a nádrže na vodu k dispozici u nás. Více o produktech výrobce Kingspan. Skladování motorové nafty už pro Vás bude hračkou díky našim jednoplášťovým nádržím na naftu Truckmaster od výrobce Kingspan.


Ideální řešení pro doplňování palivových nádrží . VÝHODY MOBILNÍ NÁDRŽE NA NAFTU PPN. Vítejte ve světě nadzemních a podzemních nádrží. AdBIue na biopalivo, mobilních zásobníků ADR a . NEJVÍC POUŽITÉHO MATERIÁLU V . Díky dvouplášťové konstrukci a zhotovení z vysoce kvalitního polyethylenu a . Přepravní polyethylenový kontejner, nehomologovaný.


Osvobození dle odstavce 1. Kontejner je lehký, lehce manipulovatelný, možno převážet v . Nádrž na naftu v areálu firmy STASPO, spol. TRASPO 9je válcová ocelová nádrž , která je schválena v souladu s nařízením ADR a označena UN kódem. Slouží k bezpečnému uskladnění a kontrolovanému výdeji motorové nafty , popř. Určeny pro všechny firmy požadující .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky