pátek 1. září 2017

Kamenna fontana

Onyxová fontána je mohutná i přesto velmi elegantní a stylová. Vaší zahradě dodá nejen duši, ale i velmi příjemnou atmosféru. Kaskádovitá břidlicová fontánka v kombinaci s prosvícenými boky z kamene.


Kamenná fontána bývá velmi . Voda, světlo,kámen a harmonie pohybu. Tento kámen byl velmi významnou součástí antické architektury, ale hojně je používán i.

Sada obsahuje nádržku s poklopem k zakopání, čerpadlo. Hadice a potřebné příslušenství k zapojení a kamenný nástavec s led. Chcete vědět více o našich fontánách, kašnách a jezírkách?


Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat, volejte 6. História kamennej fontány na Námestí SNP sa zrejme začala písať už v prvej polovici 16. Jednou z dominánt historického Námestia SNP v Banskej Bystrici je pôvabná kamenná fontána , ktorej pôvod siaha až do 16. Popis: pěkná kamenná fontána , cena . Zahradní kamenná fontána ve Zvánovicích, která v noci svítí, se stala elegantním přírodním doplňkem na terase restaurace. Její součástí je kamenný límec, který .

Je chráněna jako kulturní památka České republiky. Luxusní fontána z kamene Onyx vyrobena z přírodního kamene. Materiálem je stylový polodrahokam Onyx, o který v poslední době . V centru města se dokonce . Je vhodná pro vnitřní i venkovní umístění. Preložiť slovo „ kamenná fontána “ zo slovenčiny do angličtiny.


Přírodní kamen je velmi vhodným materiálem právě . Spodní bazén fontány je betonový. Celková výška fontány je cca 7cm. Do Máchova kraje láká Máchovo jezero a královský hrad Bezděz, Novoborsko je rájem . Fontáně dominuje sousoší Vincenta . Světlo tlumené kamennou stěnou osvětluje stékající vodu a vytváří unikátní záblesky harmonického souznění přírodních živlů světla, vody a kamene. Mírně vystupuje nad okolní terén, středem se vine pochozí kamenná stuha obklopená tryskající vodou, sloužící v horkých dnech jako příjemné osvěžení.


Monolit Granite je přírodní kámen, který je uvnitř dutý, může tak plnit nejen estetickou funci, ale může být využit jako kamenná fontána v zahradě. Zdejší krajina je mimořádně přívětivá, bez teplotních extrémů,nejsou tu ani žádné radikální změny počasí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky