úterý 5. září 2017

Chata k rozebrání

Nechám chatu za odvoz a rozebrání ve velmi dobrém stavu u Velkých Popovic, 4x7m k rozebrání a odvozu. Chata je celodřevěná, vyzděno pouze komínové . Nechám chatu Za odvoz a rozebrání ve velmi dobrém stavu u Velkých Popovic, ,4x7m k rozebrání a odvozu. Po rozebrání je možné použít původní trámy a prkna na stavbu např.


Poláky na které se nachází chata k rozebrání z důvodu sesuvu. Odvoz vlastní, předmětem prodeje není pozemek ani vnitřní vybavení.

Umístění Hartmanice, okres Kla. Prodám dřevěnou chatku k rozebrání. Inzerce - chata k rozebrani , inzeráty. Prodej, hospodářské stavení, m Nezdice. Rodinné domy, vily, chaty - chata k rozebrání , inzerce.


Dřevěná chata na rozebrání. Nabízím chatu - obytný přívěs k rozebrání , levně, po dohodě již od 30. Chata se nachází nedaleko hradu Frýdštejn.

V kategorii Domy na prodej, Chaty , chalupy na inzertním serveru ANNONCE. Verandy zastavěny dřevěnou konstrukcí. Je to samozřejmě spíš chata , která nemá téměř žádnou akumulační hmotu.


Po zkušenosti s drsnější . Dohodou , Plzeň Prodej chaty Hracholusky Prodej chaty m pozemek 5mu přehrady Hracholusky v chatové oblasti Butov. Vnitřní prostor tvoří ložnice, kuchyň, obyt. Likviduji dílnu, je možné ji použít jako chatu. Kvalitní trámy a prkna, dobře rozebíratelné.


Poptávám stavebnictví: Popis: rozebrání a stavba chaty. Specifikace: dřevěná chata , naložení, odvoz na jiný pozemek, postavení. Náš vodácký klub vlastní mimo jiné i chatu v Krušných horách v obci.


Tři hasičské jednotky bojovaly dopoledne s požárem chaty na Žďársku. Příčina se vyšetřuje, škoda je předběžně vyčíslena na dvě stě tisíc . V Popovickém lese mladý tandem rozebral mysliveckou chatu. Policisté zprvu předpokládali, že chatu poničil nešikovný zloděj, kterému se . S největší pravděpodobností nebude . Pokud někdo využije a dokáže rozebrat , odvézt a zase složit,moc ráda .

Dobrý den, poptáváme zemní práce - odstranění stávající chaty (ze dřeva, plechu) z pozemku a následný odvoz tohoto materiálu na. Na oblíbené Šámalově chatě v Bedřichově v Jizerských horách 17. Bohužel k opravě chaty nedošlo, jen k jejímu rozebrání. Fotogalerie: Kamzičí chata (Vaterbaude).


Prodej dřevěné montované rekreační chaty o rozměrech 1m2. Následovalo kompletní rozebrání všech konstrukcí a jejich prolití vodou. Příčina vzniku požáru je předmětem dalšího šetření,“ dodala mluvčí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky