pondělí 4. září 2017

Sauna nové butovice

Se svou rozlohou 9m druhy saun a parní lázní , dvoupatrovou relaxační zónou a rozsáhlou. Pondělí - Neděle: :- 23:00 . Přijďte se vypařit do saunového světa Saunia v Nových Butovicích a zažijte. Skvělý sauny , příjemné prostředí, milá a ochotná obsluha, rozumné ceny a skvělá . Finská sauna , herbal sauna nebo třeba parní lázeň.

Nechte stres za dveřmi a přijďte se vypařit k nám do saunového světa Saunia v Nových Butovicích. Sauna je skvělý relax pro tělo i mysl. Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu , osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu. Kolik stojí vstup do sauny ? To záleží na dnu v týdnu i denní době.


Podívejte se na ceník a mrkněte i na věrnostní kartu, se kterou budou vstupy výhodnější. Saunové ceremoniály zvýší účinky sauny a pozvednou váš zážitek ze saunování. Svěřte se do rukou profesionálů v saunovém světě Saunia v Nových.

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Je libo po sportu trocha relaxace a uvolnění? Využijte té možnosti a zajděte k nám do sauny.


Saunia je jedno z největších městských saunových center v Praze. Nachází se v městské části Praha Nové Butovice. Zde v prvním patře Galerie Butovice. Zobrazit místo Sauny Praha na větší. Zajímají nás všechny místa, kde si člověk v chladných měsích může prohřát kosti, tedy . Největší městská sauna láká nejen na Finsko, tropy a parní nárazy, ale třeba i na.


Jatomi fitness Nové Butovice v Praze nabízí mnoho sportovních příležitostí! You can relax and unwind in our sauna , have a cup of coffee in our internet café,. Počasí dnes přeje osvěžení, někomu však může chybět teplo. Proto pojďte prohřáť kosti do sauny.


Na jednom místě zde naleznete hned několik druhů moderních a velkých saun , parní lázeň, ochlazovací bazének, relaxační zóny a prostory s občerstvovacím . Pravidelně jednou týdně dělám dva mini SC v mini sauně pro řádově lidí ve. SPORTCENTRUM NOVÉ BUTOVICE. Provozní doba: PO - PÁ 16:- 22.

Saunia Nové Butovice se nachází přímo v Obchodním centru kousek od stanice metra Nové Butovice a patří mezi největší pražské sauny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky