čtvrtek 28. září 2017

Whirlpool praha

Při pobytu ve whirlpoolu celkově uvolníte ztuhlé svalstvo, aktivujete svaly, stabilizujete. Navštivte náš privátní whirlpool Praha, vaši cestu k relaxaci. Vyberte si novou pračku, ledničku, myčku a další pomocníky! Přehled nabídek pražských wellness center - pronájmy vířivek.


Všechny pražské vířivky k pronájmu a jejich slevové akce na jednom místě.

Rezervaci do našeho apartmánu vám ale doporučujeme vytvořit spíše prostřednictvím webových . Sauna, Whirpool , Hydromasážní sprcha, . Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Poté můžete nechat rozjímat pod rukama profesionálních masérek. Po masáži na vás bude čekat svíčkami nasvícený privátní whirlpool s láhví vychlazeného . Na jednotlivých sedátkách si můžete vyzkoušet různé druhy hydromasáží a . Doporučená délka pobytu ve whirlpoolu je cca minut.

Odborná montáž i likvidace starých spotřebičů. Masážní vany neboli whirlpool jsou relaxační zařízení pracující na principu . Víte, že pravidelné saunování . Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže. Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1 Strašnice. Whirlpool doporučujeme před masáží nebo službami beauty. Garantujeme diskrétnost a Vaši spokojenost.


Kompletní služby v oblasti kuchyní a nábytku na míru po celé ČR. Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku. Naše wellness centrum je vám plně k dispozici.


Mé služby jsou určeny pro území Prahy . Datum vystaveníPřidáno včera. Popis: Jednoduchá funkční a zachovalá . Lobby bar – otevřen hodin . Finská sauna, whirlpool , relaxační místnost. Romatické balíčky, dokonalý relax, odpočinek v soukromí.

Radlická, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . Wellness hotel Otakar nabízí privátní wellness centrum. Nový showroom se nachází na rozhraní pražských Vinohrad a Vršovic. Zabírá plochu o rozloze 100m na které se nachází více jak kusů vestavěných i volně . Ač sídlem Praha 1 pracuji po celé Praze bez navýšení ceny pro Vás.


Pračka najednou vypere až kg prádla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky