pondělí 18. září 2017

Lapač hmyzu

Elektrické lapače hmyzu Sencor TRISTAR ARDES Ga další. AV105e,ow:60pt:cdn. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Nabízíme lapače hmyzu za výhodné ceny.


Dodání do hodin pouze u MALL. Hledáte elektrický lapač hmyzu ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Jedná se o zařízení vybavené speciální . Ty nejlepší lapače hmyzu nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Kemper Group e-shop pro dům, chalupu, dílnu, restauraci, zahradu a volný čas.


Elektronický lapač hmyzu Sencor SIK 50B vás večer ekologicky zbaví otravné havěti, jako jsou mouchy, mušky nebo komáři. Ekologický provoz bez kouře, chemických prostředků a jedů. Zbavte se much, komárů, vos a ovádů s lapači hmyzu.


Obsahuje netříštivé zářivky 40W (cm).

Výměna zářivek bez nutnosti použití nářadí. Létající hmyz je přitahován UV zářením. Při cestě za světlem vlétne hmyz na proudem nabitou elektrodu. Působí proti nejběžnějším komárům a jinému hmyzu a. Vyrobte si s námi velmi jednoduché, ale zato velmi účinné lapačů obtížného hmyzu – konkrétně vos a komárů.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Veľmi účinná biologická pasca na hmyz, ktorá sa dá rovnako použiť vo voľnej prírode alebo v uzavretých miestnostiach. Lapač hmyzu s UV LED svítidlem. Velmi účinný lapač hmyzu MINI, určený do menších uzavřených prostor. Vás i do stáje najdete na e-shopu, podívejte se!


UV-trubice pro lapač GC- ZAP-3 15W. Ako náplň postačí ovocný sirup alebo . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Uvnitř lapače hmyzu je UV-A zářivka 4W. Délka napájecího vodiče m. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup UV lapače hmyzu GM 9G. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Provedení: pro zavěšení na stěnu i do prostoru (uvedený model splňuje nejpřísnější HACCP předpisy- samolepící fólie trvale zachytí 1 omráčeného hmyzu ).

Solární lapač hmyzu - pochytá všechen hmyzna solární energiiSolární lapač hmyzu , který svým modrým světlem přitahuje otravný hmyz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky