pátek 15. září 2017

Vyvíječ páry cena

Uzávěr bezpečnostní pro vyvíječ páry BETA 3C (mm vnější závit). Plynový vyvíječ páry CERTUSS Universal 7- 850. Specializujeme se na dodávku a servis elektrických vyvíječů páry využitelných ve všech. Elektrickou šňůru vyvíječe páry zapojte do zásuvky. Plynové vyvíječe páry jsou vhodným řešením zejména pro minipivovary střední a větší.


VYVÍJEČ HORKÉ PÁRY – pro ohřev varny a dalších zařízení.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a. Parní vyvíječ Battistella Plutone litrů. Automatický vyvíječ páry pro dvě pracoviště - automatické dočerpávání. Cena je stanovena za kompletní smontované zařízení se zárukou měsíců (i pro podnikatele). Záruční opravy se v případě potřeby řeší v našem servisním . Horká pára o teplotě až 1°C a maximálním tlaku bar nekompromisně. Archiv Vaše osobní údaje budou zpracovány dle pravidel o ochraně osobních údajů.


Archiv Podobné ELEKTRICKÉ VYVÍJEČE PÁRY - vyvíječe páry vč. Malý vyvíječ páry s manuálním doléváním vody.

Dostupnost: Skladem Kategorie: - Popis: AKCE. Jméno, Kategorie, Výrobce, Cena. Zobrazit v plné velikosti. Cena za kus (kus): Cena na zavolání. Parní čistička kombinovaná s průtokovým ohřívačem.


Pořizovací náklady na vyvíječe páry. Napájecí nerezová nádrž 310l. Obsahuje vlastní vyvíječ, spojovací hadici a specielní plastovou nádobu na voštiny. Vertikální verze parního vyvíječe určeného pro rychlou výrobu páry s vnitřním. PŘÍSLUŠENSTVÍ NA OBJEDNÁVKU ( není zahrnuto v ceně dodávky ). Samostatná žehlička pro připojení k parním vyvíječům COMEL a parním prknům.


Součástí je: vyvíječ páry s žehličkou. Na zařízeních značky Tecnovap je použita řada patentových řešení. Vyvíječe páry Tecnovap mají následující. Tento produkt lze objednat maximálně v počtu kusů.


Nádoba k vyvíječi páry , Pomůcky k získání vosku, E-shop, Včelaření hrou. Zboží se nachází na externím skladu. Generátor páry 3kW, včetně příslušenství.

Bude u vás během 2-pracovních dnů. Množství: Výrobce: Gemme vyvíječ. Gemme PG02 objem 5l, žehlička s vyvíječem páry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky