pátek 29. září 2017

Bazén ostrava poruba ceník

Výplavový bazén je zdarma pro návštěvníky bazénového centra a koupaliště. Využijte krytý 50metrový bazén se skokanskou věží (výšky m, m, m) či venkovní areál s 25metrovým bazénem a dětským brouzdalištěm s ohřívanou vodou. Ceníky jsou už několik let stejné a vstupné nebudeme zvyšovat ani tento rok, říká Hana.


K dispozici je i venkovní bazén o délce m, ale přes zimu není v provozu. U krytého bazénu v Porubě je otevřeno venkovní koupaliště s.

Chci jit na bazen do let ale nejak jsem ten cenik nepochopila. Děti do let vstup zdarma. Součástí je bazén s protiproudem a whirpool. Archiv Podobné Provoz krytého plaveckého bazénu.


K opalování a odpočinku slouží . Ostrava Poruba nebo nazvané Vřesina. Provozujeme bazény a koupaliště již od r.

OSTRAVA PORUBA (největší koupaliště ve střední Evropě). Přehled zvýhodněných ceníků služeb pro seniory. KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN - ÚSTÍ NAD ORLICÍ. Městské koupaliště leží poblíž centra města.


V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . Ano, máme bazén a není to žádný drobek – pohodlně si zaplavete, a když Vám pustíme protiproud tak si každé tempo užijte ještě více. CEník InZERCE V RUBRIkáCh. Náhledy stran: WELLNESS, FITNESS. Pěkný areál tvoří čtyři beachvolejbalové kurty s bazénem , možnost . Užijte si příjemnou zábavu na obřích tobogánech, skluzavkách, ve vířivých bazénech a na skokanských můstcích.


Letní koupaliště v Porubě je největším . Najdete zde i parní lázně, masáže a privátní vířivku. Nedílnou součástí smlouvy jsou ceníky provozovatele (Příloha č. l). Pro ty, jež neznají adresu, je nejlepší dopravit se ke krytému bazénu - Aqua centru, otočit se k . Pořádáme firemní akce, routy, večírky, rodinné oslavy a párty.

Chcete si odpočinout, zasportovat, či jen tak posedět v dobré restauraci? Pokud by však návštěvníci chtěli strávit část dne v krytém bazénu , musejí. Posilovna je hezká a dobře vybavená náčiním, posilovacími stroji i stroji pro kardio zónu.


Ve fitness je také wifi free, klimatizace a můžete využít služeb osobního . Propozice Naše výsledky Celkové výsledky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky