pondělí 11. září 2017

Soukromé wellness

Privátní, neboli soukromé , wellness centrum je vhodné pro ty z vás, kteří pro svůj odpočinek upřednostňujete intimnější a klidnější prostředí v okruhu svých . Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Diskrétní soukromá vířivka a sauna v Praze Smíchov. Proč se oddat relaxaci ve vířivce.


Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo . V saunovém komplexu nalezneme v rámci PRIVÁTNÍHO REŽIMU speciální finskou saunu s překlápěcím košem žhavých lávových kamenů.

Dopřejte si luxus v naprostém soukromí wellness centra 4Comfort. Náš privátní klub Vám poskytne zázemí pro soukromé saunování a relaxaci ve vířivém bazénu, který je určen až pro osob. Wellness centrum Modrá stodola nabízí odpočinek, klid a uvolnění v rodinném prostředí v moderním komplexu Modrá stodola. Jedna noc ve Wellness Hotelu Synot v Uherském Hradišti. Relaxačně – romantická noc s polopenzí a privátní návštěvou wellness centra hotelu SYNOT, kde . Wellness Poruba - Odpočiňte si v našem privátním wellness centru v Ostravě Porubě.


Potřebujete si odpočinout, uvolnit se a načerpat energii do dalších dní? Nabízíme vířivku, saunu, odpočívárnu a mnoho dalšího!

Hledáte pohodu, klid a soukromí ? Pokud ano, tak využijte příjemné prostředí jednoho z . Wellness je vybavené moderní vířivkou s aromaterapií, klasickou saunou nebo sanáriem. Nastavíme pro Vás osvětlení, zapálíme svíčky, připravíme sekt, víno i . Romantické Lily Wellness a Spa nabízí Parní lázně, římské lázně, lázeňské procedury a salon krásy. Uvolněte se v infrasauně, vychutnejte si relax a hydromasáž ve vířivce. Privátní vířivka a infra sauna pro veřejnost v Šumperku.


Využijte naší privátní zónu. Soukromé wellness v Šumperku. Užijete si zde komfortní interiér, pohodlná lehátka, soukromou saunu a vířivku. AVANA - privátní wellness , vířivka, sauna a masáž ve Zlíně.


Rezervujte si soukromou vířivku, sauny a masáže pro váš nerušený odpočinek. Ano, v penzionu u Rechů je to možné! Při příjezdu na Vás bude čekat vyhřátá na stupňů.


V prostorném apartmá najdete dvě ložnice. Luxusní spa dává zažít chvíle skutečné romantiky. Intimní osvětlení, klidná hudba i lehké občerstvení povyšují pobyt v privátním wellness na nezapomenutelný .

Z našich soukromých lázní nemusíte vyjít celý den. Co bychom to měli za wellness , kdyby nebylo vybaveno tradiční finskou saunou. Privátní neboli soukromé wellness nabízí pohodu a relaxaci v intimnějším a klidnějším prostředí v okruhu svých blízkých a také možnou variantu spojení . V penzionu Sen se nachází nově otevřené prvátní wellness , které Vám nabízí skutečné soukromí , relaxaci a ničím nerušený relax od každodenních starostí a . Privátní wellness v Penzionu Ovečka nabízí suchou finskou saunu,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky