úterý 5. září 2017

Atypické bazény

Pokud je to váš přípa pak si pečlivě prohlédněte naší širokou nabídku mnoha druhů atypicky řešených bazénů. Nejmodernějším trendem jsou bazény s . Galerie - Foto realizací - atypické bazény. PŘEJETE SI ODEBÍRAT NAŠE NOVINKY?


Rychlý kontaktní formulář.

Atypické skimmerové bazény. Ukázky atypických skimmerových bazénů. Chcete mať na svojej záhrade bazén nevšedného tvaru? Vyrobíme pre Vás bazény rozličných tvarov a veľkostí.


Hledáte zastřešení bazénu nebo okolní terasy? Dodáme vám ho na míru a za dobrou cenu. Naše zakrytí bazénu vydrží roky. Prodlužte si koupací sezónu!

Jelikož se jedná o atypické zastřešení bazénu , obdržíte od nás rozměry na individuální poptání, abychom vše přizpůsobili Vašim požadavkům. V případě problémů s místem lze vyrobit i bazény atypické , které se přizpůsobí Vaší zahradě nejenom rozličnými tvary, ale také velikostí. Plachty pro atypické bazény.


Zimní zakrývání hladiny bazénu zimní zakrývací plachty pro atyp tvary bazénů. Pro náročnější zákazníky, kteří si potrpí na originalitě, máme v nabídce atypické zastřešení bazénů. Rádi vyjdeme vstříc vaší vlastní představě, neboť každý nový. Při volbě tvaru bazénu je sice hezké mít atypický tvar, ale poté to přináší složitější řešení jeho zakrytí.


To platí jak pro posuvné zastřešení tak i pro plachty atd. Vysoce kvalitní a odborná výroba, použití nejmodernějších . Hledat řešení na míru nás baví. Pro naše zákazníky jsme schopni navrhnout rozličná řešení . Nabízíme také uskladňovací nádrže, zateplené jímky, multifunkční vany a třeba i herní bludiště. To vše a jakýkoliv jiný atypický produkt vám vyrobíme na míru.


Vyberte si novou nemovitost na sreality. Zastřešení bazénů jsou atypické zimní zahrady, které musí splňovat specielní požadavky na větrání a odvlhčování prostoru. Na výrobu zastrešení používame špeciálne vystužene eloxované profily 60x4 60x80.

Výplň modulov a čiel je komôrkovym . Díky tvárnému plastu mohou mít tyto bazény různé tvary (např. kruhový tvar, oválný, čtvercový, obdélníkový a další jiné i atypické tvary podle přání zákazníka). Schodiště kovové: z nerezových trubek a stupaček, počet stupňů dle hloubky bazénu , snadná údržba, nižší cena a možnost demontáže. Okraj olemování tvoří trubku v barvě bazénu o průměru 25mm. Cenově nejdostupnější typ.


Lem slouží jako místo pro sezení a zároveň . Nabízíme výrobky(bazénové lemy a dlažby) z umělého pískovce a betonu. Ze široké nabídky výrobků je možno obložit každý i atypický bazén včetně navazující. Stavba bazénů , bazénové zastřešení, stavební práce - to vše je firma DD Domy, spol. Hodně lidí má například svažitý, nebo jinak atypický pozemek. To ovšem neznamená, že byste nemohli mít vlastní bazén.


V tom je obrovská výhoda bazénů na . Bazén s atypickým zastřešením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky