pátek 8. září 2017

Výroba poštovních schránek

Poštovní schránky od českého výrobce firmy Simon. Prode a montáž poštovních schránek. Markantním příkladem toho je výroba listovních schránek.


Je to především v tom, že DOLS vytvořil nový standard zařízení pro doručování pošty. Výroba atypických schránek - vlastní design - nebo dle přání.

Na výrobu , montáž, prodej a také servis poštovních schránek se specializuje firma Jiří Slánský. Můžete zde vybírat z bohaté nabídky schránek . Jsme přední český dodavatel oken, dveřních systémů a poštovních schránek s dlouholetou tradicí. Mimo tento základní výrobní program nabízíme reklamní, . Sestavy domovních listovních schránek - pro bytové domy, hotely. Sestavy pro uchycení do pevného dílu dveří, sestavy nástěnné, sestavy volně stojící, sestavy.


Jsme dodavatelem v ČR vyráběných poštovních schránek a domovních komunikačních zařízení.

Výroba probíhá na nejmodernějších tvářecích strojích TRUMPF . Výroba a prodej domovních a bytových poštovních schránek pro byty, rodinné domy a bytové domy. Dodáváme nerezové poštovní schránky , poštovní schránky. Prodej poštovních schránek v Pardubicích. Výroba , prodej a montáž poštovních schránek (lak i nerez) a vchodových stříšek.


Internetový obchod - výrobky z nerezu. Nerezové poštovní schránky , domovní čísla, tebulky a cedulky, dveřní zarážky. Společnost TONAVA je jediným českým výrobcem všech komponent vah.


Hlavním oborem činosti je výroba vah a vážících zařízezní, kooperační zpracování . Vyrábíme, prodáváme a instalujeme poštovní schránky nerezové i lakované. Firma Lukáš SIMON je Český výrobce a dodavatel poštovních a listovních schránek pro bytová družstva, do novostaveb, kanceláří i na úřady. V našem specializovaném eshopu na poštovní schránky naleznete velký výběr jednotlivých poštovních schránek , sestavy poštovních schránek a příslušenství.


Tradiční český výrobce poštovních schránek - fa. Pro výrobce dveří sestavy poštovních schránek do dveřních křídel včetně výroby na zakázku. Dále nabízíme vhozy na dopisy,stojany k poštovním schránkám.


Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou poštovních schránek dle požadavků a přání zákazníka na rozměr i barevné provedení schránky.

Tyto schránky mají zepředu vhoz a zezadu dvířka pro výběr pošty. Při výrobě dbáme především na kvalitu zpracování poštovních schránek a preciznost jejich. Jiří Wolker promine za změnu a půjčení prvních dvou řádků jeho básně, ale velmi se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky