středa 13. září 2017

Dvoukridle brany

Dvoukřídlé brány bez pohonu. Kvalitní a dostatečně tuhý rám brány připravený k montáži výplně přímo na konstrukci z venku. Brány jsou vyráběny na zakázku . Křídla mohou být souměrná i dělená dle požadavků zákazníka.


Otevírání bran může být ruční . Nabízíme Vám široký sortiment vrat, bran , oplocení, rolet, žaluzií a dalších prvků pro Vaši firmu a dům.

CENOVÁ BOMBA - dvoukřídlé vjezdové brány. Zahradní dvoukřídlé brány - různé barvy, rozměry, typy zamykání. Doplňte oplocení či zahradu křídlovou bránou s pevnou konstrukcí.


Popis konstrukce dvoukřídlových bran. Rámy brány se vyrábí z uzavřených . Plotové brány za dobré ceny, pro plotové systémy z drátěného pletiva. Zahradní brány za nízké ceny, prodej dvoukřídlých brán realizujeme za skvělé ceny po . Hledáte brany dvoukridle ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pohony dvoukřídlých bran, set 2ks KIM2 pro dvoukřídlé brány do celk. Výhodou dvoukřídlé (otočné) brány je minimální potřeba na boční prostor. Motorové kovové dvoukřídlové brány jsou vhodné ke každému domu, který má vjezdovou bránu. Kovové brány jsou velice pevné, protože jsou vyrobeny z oceli.


Fotogalerie vjezdových bran. Inspirujte se ukázkami námi namontovaných vjezdových bran. Přečtěte si víc a ujistěte se, že vjezdová brána od nás je správnou volbou.


V naší nabídce najdete jednokřídlé i dvoukřídlé vjezdové brány. Prodáváme a montujeme sekční vrata, rolovací vrata, dvoukřídlá vrata. Výroba posuvných a křídlových brán,.


Specializovaný obchod DSTechnik. V pohony bran, akční sada s AKU pro dvoukřídlé brány do 6m PROTECO KIT ACE - 12V 12V pohony bran se . Ruční ovladání dvoukřídlé brány je takové že jedno křídlo je zajištěno uzamykatelnou zástrčí a druhé křídlo je uzamčeno k prvnímu křídlu. Vhodné pro místa, kde není prostor pro odsunutí posuvné brány.


Možnost volby jednokřídlé nebo dvoukřídlé brány. Nejčastejším řešením vjezdu do objetu je dvoukřídlá brána , která se využívá v místech, kde nemusí zákazník řešit dostatek místa pro otevření křídel,nebo není .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky