pátek 22. září 2017

Brána tahokov

Skvěle vypadají a vydrží navěky. Posuvné vjezdové brány , branky i ploty z tahokovu vyrábíme a montujeme po celé ČR. Moderní oplocení a brány z tahokovu. V dnešní době, kdy je kladen větší a větší nárok na kvalitu a vzhled oplocení je provedení výplně. Ostatní výrobky ve stejné kategorii: Předchozí.


Představujeme nové TAHOKOVY pro ploty, vjezdové brány a zábradlí.

Ploty z tahokovu a vjezdové brány s výplní tahokov. Velmi sa nam paci pozinkovany plot z tahokovu , nie. Ploty a brány s výplní z tahokovu od českého výrobce. Mam branu z tahokovu a rozmyslam co a ako s nou aby to nejako . Novinkou v našem portfoliu produktů se staly plotové systémy z tahokovu.


Kolejnicová vjezdová brána z tahokovu - realizace Olomouc. Vjezdová brána z tahokovu - realizace Břeclav. Brány a ploty s výplní tahokov.


Posuvná vjezdová brána s výplní tahokov rozm.

Křídlová vjezdová brána s výplní tahokov rozm. Výroba a montáž pozinkované křídlové protichůdně se otevírající brány s masivními sloupy a tahokovem. Kovářství Diviš - Tahokov - moderní materiál pro výrobu plotů. Vyrábíme brány a ploty z tahokovu na míru.


Nabízíme zakázkovou výrobu plotů a bran s výplní z tahokovu. Hustota děrování tahokovu je různá, dle přání zákazníka. Samonosná brána do šíře vjezdu 3. Nejžádanější kovovou výplní je svislý jekl nebo čtyřhran v nejrůznějších variantách a kombinacích nebo tahokov a vyrábíme i brány s kovářskými prvky.


Br na a branka s vypletem - Zdikov. Brana nesena m prujezAgrodruzsvo Buk. Vložení komentáře: Pro přístup k této funkci se . Brána s brankou tahokov Větřní.


Inzerát Samomosná posuvná brána - Tahokov v okrese Ostrava-město, cena dohodou, od moderni. Popis: Nabízím k prodeji novou . Jednotlivé výplně je možné kombinovat, výsledný vzhled brány je tedy pouze na. Fils tip 2 nebo – rozdíl . Jedná se o zakázkovou výrobu, brány vyrobíme dle Vaších představ.


Plotový dílec do zděných nebo kovových sloupků.

POJEZDOVÉ BRÁNY SAMONOSNÉ. Pro atypické rozměry samonosných pojezdových bran včetně výplní například z tahokovů , děrovaných plechů atd. Cena platí pro bránu do průjezdu 4- 450cm a výsky 1cm. Komplet obsahuje: nesenou bránu , vodící a dorazový sloupek, ks vozíků, vodící rolna. Radokov - kované ploty, kované brány , bránky, zábradlie a doplnky.


Dvě pojezdové brány zajíždějící přes sebe, Pojízdná brána tahokov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky