čtvrtek 21. května 2015

Dutinkový polykarbonát akce

Kvalitní polykarbonátové desky za výborné ceny pro všechny. Komůrkový polykarbonát prodáváme v široké škále rozměrů. Komůrkové (jinak též zvané dutinkové ) polykarbonátové desky jsou vynikající materiál pro tepelně izolační nerozbitné zasklívání, prosvětlování a zastřešení. Dutinkové polykarbonátové desky, jsou . Desky mohou být dvoustěnné .

V nabídce máme dutinkové desky - komůrkový polykarbonát s 1UV filtrem. Chybí: akce Komůrkové polykarbonáty - LevnéStavebniny. Polykarbonátové desky - Polykarbonát Gutta Makrolon mm.


Ceny uvedené barevně jsou již po slevě). Všechny ceny jsou včetně DPH. Uvnitř objektů je možné desky použít na stropy, přepážky, obklady stropů a stěn. Sortiment WHB polykarbonáty - komůrkové polykarbonátové desky Makrolon.


Plný polykarbonát MAKROLON.

Objednejte si komůrkový polykarbonát s UV ochranou za velice přijatelné ceny. Komůrková polykarbonátová deska Makrolon, prosklení, izolace, zastřešení, pergola, skleník, plasty, terasa. AKCE - sleva na vybrané typy desek.


Skleníky vhodné pro klimatické podmínky v Česku. Nabízíme pozinkované, hliníkové a hobby skleníky. Materiál pro stavbu zimní zahrady, skleníku či pro realizaci zastřešení. Popis: PC výrobce ARLA PLAST komůrkový polykarbonát , odstín opál strana UV stabilní, deska velikost 1x6m celkem 18ks desek.


Je to zbytek z velké akce. MARLON ST Longlife - komůrkové ( dutinkové ) polykarbonátové desky. Vyrábí se v několika typech s různým počtem stěn, resp. Lexan Thermoclear je komůrková polykarbonátová deska vyznačující se velmi nízkou hmotností a vysokou rázovou houževnatostí.


Jde o vlnité komůrkové desky vyrobené z nerozbitného POLYKARBONÁTU s jednostranným UV filtrem. Vlnitá komůrková ( dutinková ) polykarbonátová deska. V této kategorii Vám nabízíme široký výběr skleníků z polykarbonátu o různých.


Pomocí komůrkového ( dutinkového ) polykarbonátu se skleník prohřeje rychleji . Připravili jsme si pro vás akce na zastřešení bazénů. DESKA ELASTICKÁ TLUMÍCÍ S MELÍREM epdm - VÝPRODEJ.

Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás výprodej v sortimentu TLUMÍCÍCH DESEK, které . Klasika - dutinkový polykarbonát ve skleníkové konstrukci. Arala plast s UV povrchovou úpravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky