čtvrtek 14. května 2015

Koupaliště rusava

V areálu koupaliště je umístěn dětský koutek s lezeckou stěnou a . Koupaliště využívá solární systém pro přípravu teplé vody. Rekreační bazén, vodní chrliče, vodní skluzavka, dětské brouzdaliště s vodním hřibem, tobogán, dětský koutek s lezeckou stěnou a . Kategorie: Technické památky a zajímavosti. Rusava - jihovýchodní část obce. Jednou z hlavních atraktivit obce resp.


Hostýnských vrchů prošlo místní koupaliště rozsáhlou rekonstrukcí a . Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště v . Rehabilitační centrum Podhostýnského mikroregionu. Vyzkoušejte náš plánovač tras. Pouhých 2m pod hotelem najdete oblíbené letní koupaliště s tobogánem, skluzavkami a dětským hřištěm.


Bazén (m) se skluzavkou a vodními chrliči, dětské brouzdaliště s vodním hřibem, tobogán (m), venkovní whirlpool s masážními lavicemi a tryskami. Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě.


Velký bazén se skluzavkou a vodními chrliči, dětské brouzdaliště, tobogán, whirlpool s masážními lavicemi a tryskami. Voda v bazénech je ohřívána solárním systémem. Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku.


In the native language of the webcam owner. Venkovní bazény a koupaliště. Příspěvek byl publikován 28. V areálu najdeme hlavní plavecký bazén 43xm, dětské brouzdaliště, tobogám, vodní. Malenovický pivovar Zlínský Švec.


Untitledk obhajobě finančních příjmů menších sídel, Komora obcí chce ale i nadále hájit zájmy obcí . KOUPALIŠTĚ BYSTŘICE POD HOSTÝNEM. Tučín v areálu koupaliště koná každoroční . CZ - prodejní a rezervační systém. Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky