pondělí 25. května 2015

Parkour hřiště

FLUX je stavebnicový systém překážek a prvků určených pro zbudování parkourových hřišť a cvičišť. Umožňuje stavět hřiště přímo na míru dané lokality a. Město vybudovalo komplexní místo pro venkovní cvičení pro širokou . Parkour už dávno není sport pro hrstku nadšenců. Jen v Česku se mu věnují tisíce lidí a tzv.

Další parkourové hřiště flux se nachází nedaleko tramvajové smyčky Juliánov. V areálu je také workout park, skate park a boulderová stěna. V Olšanech u Brna jsme postavili naše první parkourové hřiště.


Díky velkému zájmu o parkour v Havlíčkově Brodě se nám naskytla příležitost zažádat o postavení parkourového hřiště. Představení parkourového hřiště FLUX. Vůbec první hřiště speciálně určené teenagerům otevřela zlínská radnice.


Slavnostního otevření se zúčastnil i pražský.

Nové hřiště v Labské Kotlině I. Vedle překážek na parkour jsou jeho součásí i. Hřiště na street workout se stávají ve městech pomalu standardem. V Klášterci jdou ještě dál. V městské části Brno - Lesná, v ulci Barvy, se nachází velmi pěkné parkourové hřiště. WOclub je workoutová značka produktů pro posilování vlastní vahou ( calistheniku). Děláme street workout hřiště a indoor posilovny.


Zdá se, že v šumavském městečku jsou světoví. Otevřeli totiž první veřejné parkourové hřiště na jihu Čech. Dětské hřiště pro parkour před ZŠ Dubina. Jak se Vám líbí toto hřiště ? Ohodnoťte ho kliknutím na hvězdičku nebo přidejte svůj komentář.


Znáte někoho komu by se mohlo líbit . Nejlepší a zároveň i nejdražší parkourové hřiště ve střední Evropě bude mít město Plzeň. Za sedm milionů korun vznikne v areálu Aktivity . PARKOUROVÉ hřiště na sídlišti ……hýbat se, hýbat se, hýbat se.

Parkourové hřiště ve Volarech je první svého druhu v Jihočeském kraji. Chceme dát našim dětem alternativu vysedávání na opěradlech laviček autobusových . To, že se parkour stává mezi dětmi velmi atraktivní disciplínou, dokázalo i slavnostní otevření prvního parkourového hřiště ve Volarech. Zájem dětí byl ohromný a . Dvě nová hřiště určená především mládeži mají do podzimu vyrůst v Teplicích. Labské kotlině vznikne premiérové hřiště pro parkouristy. Město vypsalo výběrová řízení na výstavbu pumptrackové dráhy . Město plánuje realizovat parkourové hřiště ve městě.


V současnosti se hledá lokalita, kde by takovéto hřiště mohlo být realizováno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky