úterý 19. května 2015

Koberec čistící zóna

Snižují náklady na úklid a prodlužují životnost navazujících podlahových krytin. Jsou určeny jako druhá a třetí čisticí zóna k účinnému odstranění jemných nečistot, prachu a . Velmi často najdete na spodní straně koberce nopy pro snadnější odvod vody při děšti. Vhodné pro venkovní nebo vnitřní použití, na hrubé nebo jemné čištění.


Tato čistící rohož odstraňující hrubé nečistoty z obuvi je. Výhoda syntetických koberců : - dobré .

Vstupní čisticí zóny a rohože. V této kategorii naleznete zátěžové koberce v metráži, které se používají do vstupů rodinných i panelových domů, úřadů, obchodů . Prodáváme bytové, kusové, metrážové, dětské i zátěžové koberce. Nabízíme také rohože, čistící zóny a umělý trávník.


Zabraňte přesunu nečistot dále do budovy použitím čistících zón , díky nimž zůstane podlaha čistá za každého počasí. Koberec čistící zóna Capri š. Capri je zátěžový koberec, určený do prostoru se silným namáhání (schodiště, průmyslové provozy) používá se. V nabídce najdete jak kusové tak metrážové koberce.

Pečlivým výběrem vhodných čistících zón v objektu dokážete rychle a efektivně snížit náklady na čištění, jakož i prodloužit životnost podlahových krytin a také . Chraňte svou podlahu před nečistotami a pořiďte si rohožku před dveře. Zbavíte boty velkých nečistot a podlaha bude ochráněná. Najdete je v našem e-shopu.


Kvalitní a dostatečně velké čistící rohože a zóny . Vyrábíme rohože a čistící zóny dle přání zákazníka jak pro velkoodběratele, tak i pro drobné spotřebitele. Další vzory: ČISTICÍ ZÓNA BETA 300-2m. Společnost Barkotex Praha s. Je možné si vybrat podlahy zajímavých. Nedílnou součástí každého vstupu do budovy, či místnosti jsou čistící zóny. Chrání náš koberec , plovoucí podlahu, či jinou krytinu před poškozením.


PVC, linoleum, vinylové podlahy,. Použitím efektivních čistících zón můžete snížit množství nečistot i vlhkosti až o. Kód skladu: čistící zóna. U nás si můžete vybrat z kobercových i gumových čistítích zón.


Speciální čistící koberce jsou určeny především pro odstranění vlhkosti a nečistot z obuvi a jsou schopny zachytit až šest litrů prachu, bahna. Naše venkovní koberce a čistící zóny uchrání Vaší podlahu před nečistotami, podlaha tak je stále lesklá, bez toho, abyste neustále běhali se smetákem či . Všechna práva vyhrazena AMADEO HOLDING s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky