úterý 19. května 2015

Zahradní ratanové lehátko

Máte vybrané filtry: umělý ratan. Hledáte lehátko umělý ratan? Rojaplast lehátko ratan ZWF-79. Ratanová zahradní lehátka. Chcete si užít pohodu na zahradě?

Odpočívat stejně pohodlně jako doma? Potom pro vás máme řešení. Vyzkoušejte některé z našich ratanových zahradních.


PACIFIC lehátko - antracit Keter PACIFIC lehátko - antracit Pacific - elegantní a pohodlné zahradní lehátko. Zahradní polohovací lehátko z borovicového dřeva. Originální povrchová struktura se podobá. Vyberte právě teď to pravé zahradní lehátko pváš relax.


Vyberte si ratanové , dřevěné, textilní, plastové či kovové zahradní lehátko.

PE ratanu šedobéžové barvy . Nabízíme i skládací modely. Jaké to je, cítit se jako na letní dovolené u moře? Zkuste lehátko z umělého ratanu s pevnou hliníkovou konstrukcí, jež doplňuje naši zahradní sestavu Claudia.


NOVÉ zahradní VELMI SKLADNÉ skládací lehátko - SLEVA. Kvalitní zahradní lehátko vyrobené z umělého ratanu v šedé barvě, ergonomicky tvarované. Lehátko je UV stabilní a odolné vůči povětrnostním vlivům.


SklademKatalogové číslo: WAVE PLUS_HNEDA. Nastavitelná opěrka Stoleček . Nejnovějším módním trendem nejen v oblasti zahradního nábytku, ale i interiérového je nábytek z umělého ratanu. I když se umělý ratan podobá přírodnímu, . Umělý ratan je bezúdržbový a je jej možné používat v . Lehátka jsou z umělé ratanu a vydrží vám tak bez problémů spousty let.


K zakoupení artiklu dimenza zahradní ratanové lehátko strasbourgh s kolečky – šedobéžové vede velmi snadná cesta. Stačí jen vámi vybraný výrobek vložit do . Elegantní zahradní lehátko Dream z umělého ratanu se stříškou. Základní rozměry: Výška: 182 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky