pondělí 25. května 2015

Marimex tampa 3 66 x 0 91 m bazén filtrace

Bazén Tampa se řadí mezi neprodávanější. Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Nadzemní bazén Tampa o průměru , m , je vybaven kartušovou filtrací.


Stačí pouze nafouknout horní límec a bazén napustit vodou. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

U bazénu Tampa stačí nafouknout horní límec a stoupající sloup vody . V bazénu jsou připraveny vstupy na připojení pískové i kartušové filtrace dle vašeho . PRISM bez filtrace , schůdků SET. Díky své pružné konstrukci jsou nadzemní bazény Tampa vhodné pro rodiny s dětmi. Marimex Tampa se řadí mezi nejprodávanější a nejoblíbenější bazény v České republice předností bazénů Marimex Tampa je nízká cena, snadná . K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky.


Produkt není na pobočce skladem.

Při montáži stačí nafouknout horní límec a stoupající voda bazén. Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit:. Nadzemný bazén Tampa o priemere , m , je vybavený kartušovou filtráciou.


Stačí iba nafúknuť horný golier a bazén napustiť vodou. Samonosný bazén Tampa pro povrchovou montáž je vyroben z trojvrstvého PVC s nafukovacím horním límcem. Vďaka svojej pružnej konštrukcii sú nadzemné bazény. Typ konstrukce: nafukovací prstenec.


Tampa bazén s kartušovou filtrací MARIMEX výrobce MARIMEX v prodeji v kategorii Skryté produkty. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Tento skvělý bazén je vyroben z. Bazény Tampa jsou jedny z neprodávanějších a nejoblíbenějších v České republice. Díky nízké ceně a rychlé instalaci se může ve vlastním . Průměr hladiny vody: 3cm.


Věrnostní prograbodů (více). Kúpanie vo vlastnom bazéne si .

Není se vůbec čeho bát, bazény značky Marimex se sestaví opravdu snadno. Balení obsahuje pouze těleso bazénu a průchodky o průměru mm, které jsou potřebné k připojení filtrace. Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění.


Popis: Prodám bazén Tampa , 66x, bez filtrace používaný sezóny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky