pondělí 11. května 2015

Pachový odpuzovač zvěře

Vyberte si pachový odpuzovač divoké zvěře u nás a ušetříte! Tento systém odpuzování divoké . Do této pěny už není potřeba nic stříkat, protože už odpuzovač obsahuje. Tyto pachové ohradníky se nám moc osvědčili.


Stop černé zvěři je pachový odpuzovač divokých prasat na bázi přírodních pachů , které černé zvěři signalizují přítomnost přirozených nepřátel.

V okolí vašeho obydlí nebo chat, obzvláště v odlehlých částech měst, na vesnicích a . Dodáváme kompletní řadu pachových ohradníků HAGOPUR a pachových. Prostředek pro odpuzování lesní zvěře Hukinol je šetrný k životnímu. Hagopur, Armacol a řada dalších pachových odpuzovačů zvěře má . Pacholek pachový ohradník, odpuzovač.


Pěna Hagopur spolehlivě ochrání vaše rostliny před zvěří. Téměř všude, kam dali ohradníky, klesl počet srážek se zvěří , a to od.

Vhodné preventivní opatření proti zvěři a možným následným škodám. Výrobce: Vyberte výrobce. Odpuzovače , pachové ohradníky, repelenty. Total odor ZVĚŘ , pachový odpuzovač.


Použití: stačí 2-stříknutí na potřebné místo - dveře, plot, stromy, . Tlaková bombička obsahuje pěnu s vysokou koncetrací pachu medvědího trusu. PACHOVÝ OHRADNÍK - koncentrát. Pachová ochrana proti divoké zvěři. Základní sada HAGOPUR- odpuzovač spárkaté zvěře Hagopur.


Sada pachových ohradníků HAGOPUR na srnky, jeleny a zajíce. Bezpečnost řidičů i zvěře. Myslivci ještě vloni na podzim zvažovali, zda pachové odpuzovače neumístit podél hlavního tahu mezi Olomoucí a . K aplikování již není potřeba APLIKAČNÍ PISTOLE! INVIFENS Pje účinný prostředek k odpuzování zvěře.


Přípravky Armacol, Hukinol a Kornitol zabraňují zvěři v okusu a poškozování dřevin a rostlin, jsou to pachové odpuzovače nejen černé zvěře. Repelenty a plašiče zvěře.

Ekologický pachový ohradník nové generace! Složení: 1x PUR pěna HAGOPUR 1x koncentrát HAGOPUR proti spárkaté. Používá se dále k ochraně stromů, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky