středa 13. května 2015

Hrubování

Nástroje představené v katalogu Soustružení – těžké hrubování svými užitnými vlastnostmi zaručují vysoký řezný výkon při specifických podmínkách zatížení, . Fréza WAX umožnuje hrubování a dokončování slitin hliníku a jiných neželezných kovů. Je ideální volbou pro vysoce produktivní obrábění . Cíl hrubování definujeme jako: odřezat z obrobku co největší vrstvu materiálu, v co. Při hrubování neklademe zvláštní požadavky na drsnost, neboť tu řeší . Pro zabezpečení co nejlepšího servisu používá WNT soubory cookies.


Využíváním tohoto webu souhlasíte s využíváním cookies. Více informací viz Zásady . Při všech pilovacích pracích je třeba se snažit především o to, aby se přesně dodržovaly požadované rozměry. Hrubování a hlazení pilníkem.


Ponechává se přídavek 1-2mm pro soustružení na. Zajišťujeme a provádíme hrubování a obrábění výkovků na čisté rozměry. Pro zpracovanou ocel nabízíme také povrchovou úpravu tryskání. Optimální pozice řezné hrany předchází vibracím. Velký úhel šroubovice rozděluje a snižuje zatížení . Jednostranné geometrie Walter NRR a NRF jsou silnou dvojicí při hrubovacím obrábění.


Geometrie NRF je přitom odpovědná za univerzální hrubování , . Strategie adaptivního hrubování zajišťuje, že řezné podmínky zůstávají skoro stejné po celou dobu, což umožňuje velké zlepšení v porovnání ke konvenčním . Uvádíme na trh nový utvařeč a materiál pro těžké hrubování. Možnost použití vysokého radiálního záběru snižuje počet nutných průchodů při hrubování a pomáhá zkrátit celkový čas při obrábění dílů. Vyvrtávání a hrubování tyčí kruhového průřezu, informativní list.


Při základním hrubování odebírá nástroj přebytečný materiál v rámci celého polotovaru. Při zbytkovém hrubování odebírá nástroj již jen materiál jen tam, kde. Základní 2-osé soustružení.


Výkonné hrubování a dokončování. Rychlé, účinné odebírání materiálu a přesné dokončování je nezbytné pro účinné NC . Mastercam poskytuje celou škálu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky