úterý 26. května 2015

Elektronický odpuzovač kun

Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač (plašič) hlodavců a kun ? Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače ? Hledáte kvalitní a spolehlivý odpuzovač (plašič) myší a kun ? Vysokofrekvenční zvuk je . Deramax Cvrček elektronický odpuzovač krtků a hryzců. Solární ultrazvukový odpuzovač kun , hlodavců a hmyzu s akumulátorem.

Elektronické plašiče Weitech Vám prokáží neskutečnou službu u jakékoliv. Jak na kuny - plašič odpuzovač kun , . Dodáváme sprej proti kunám a elektronické ultrazvukové odpuzovače kun. Postřik na kuny do auta i do objektu. Ultrazvukové odpuzovače kun do auta.


Po dlouhém pátrání jste přišli na to, . Blíží se podzimní sezóna, proto jsme pro vás připravili pomocníka při odhánění drobných hlodavců a převážně kun. Dnes, v době boomu montovaných domů a vytváření obytných podkroví jsou preventivní prostředky, jako elektronické odpuzovače kun zvláště důležité.

ELEKTRONICKÝ ODPUZOVAČ KUN (12V). Návod k použití přístroje: Deramax-Klasik (ultrazvukový odpuzovač kun a hlodavců). Popis přístroje: Tento odpuzovač kun a hlodavců je určen k odpuzování . Odpuzovač pracuje na velmi vysoké . AtosElektro - satelitní a anténní technika, elektronika, kamerové . Velmi silný odpuzovač se dvěma piezo-reproduktory. Sortimentu - elektronickým odpuzovačům se věnujeme velice pečlivě a máme mnoho zkušeností a spokojené zákazníky, kterým pomohl odpuzovač kun právě.


Máte problém s kunou ve vozidle? Bojíte překousaných kabelů? Díky našemu plašiči nemusíte! Zdravím, nemáte někdo zkušenost s odpuzovačem kun , aby nelezly do.


Toto zařízení Vám poslouží k . Napájení: 9V baterie (není součástí balení) Vylepšena výdrž baterie na měsíce. Funkčnost indikována LED diodou. Kvalitní německý produkt určený pro použití v automobilech, zemědělských strojích, . Máme výbornou zkušenost s účinným elektronickým plašičem kun do auta. Plašič kun do auta vytváří agresivní ultrazvukový tón, který je kuně a jiným .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky