pondělí 11. května 2015

Foukač

Foukače od společnosti Husqvarna se skvěle hodí pro jakýkoli druh úklidu, nejen pro odstraňování listí nebo úklid venku. Můžete nimi také čistit strojní zařízení, . Přeměna z vysavače na foukač je jednoduchá a bez . Multifukční foukač 75kW GBV 3McCULLOCH Výkonný, víceúčelový foukač se systémem pro stálou rychlost proudění vzduchu. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.


Výkonný zádový foukač se standardním vybavením a nízkými emisemi díky motoru 2-MIX.

Pro rychlé a pohodlné odstranění posekané trávy, listí či odpadků na . Extrémně výkonný foukač s dlouhou foukací trubkou, nastavitelnou bez použití nářadí. Vysoký výkon při překvapivě nízké hmotnosti. Předností benzínových modelů je vysoký výkon a volný pohyb, předností elektrických tichý provoz a velmi snadná obsluha a akumulátorový foukač tyto výhody . Zádový fukar, foukač STIHL BR 7Magnum bude patřit k nejsilnějším fukarům na trhu. Zaútočí i na doposud nejsilnější zádový fukar Husqvarna 5BTS.


Na zahradách, parcích, komunikacích a parkovištích bude úklid s foukači, fukary a vysavači STIHL snadnou záležitostí. A to nejen na podzim, kdy si snadno .

Výkonné zádové a ručně nesené foukače listí a zahradní vysavače. Foukače McCulloch nabízejí v rámci aktuálního spotřebitelského trhu špičkovou rychlost . Typy pohonů (zahradní nářadí), Benzínová. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů foukač.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Husqvarna Praha - Foukače listí Husqvarna, Vysavače listí Husqvarna, Foukače Husqvarna, Fukary Husqvarna, Vysavače Husqvarna, Motorové foukače listí . Prodej vysavačů listí, foukačů listí a příslušenství na zahradu. Vysoce výkonné vysavače mokrých a suchých nečistot STIHL se postarají obratem o dokonalou čistotu. Výkonný zahradní vysavač s rozmělňovacím zařízením s velmi silným sacím výkonem. V sériovém provedení se dá použít i jako foukač.


Vysavače a fukary na listí pro úklid kolem domu a na veřejném prostranství. Zajištujeme záruční servis a opravy. Motorový zádový foukač s neuvěřitelným výkonem HP. Foukač motorový zádový s vyšším výkonem a obsahem motoru ECHO PB-6. Zvažujete-li pořízení pomocníka v boji s listím, tento by měl mít následující vlastnosti: Silné sání x Dobré vyvážení x Jednoduchou . Husqvarna 530BT je ve své třídě unikátní, lehký, profesionální zádový foukač.


Je kombinací velmi nízké hmotnosti a snadného ovládání s vynikajícím výkonem. Snadný uklid pro zahrádku.

Elektrické, akumulátorové a benzínové foukače a vysavače Stihl koupíte u nás. Jednoduchá manipulace, plný výkon bez benzinu i bez kabelu. Akumulátorový foukač Riwall RABL 40i s indukčním motorem. Technické parametry: Typ motoru: . Benzinové, nebo elektrické stroje na foukání, případně vysávání listí, trávy, odpadků. Tak jako vítr se občas proběhne po silnici nebo po dvoře a vše zamete do jednoho kouta, stejně tak nám může posloužit i zahradní fukar s vysavačem.


V režimu vysavače je možné vysávat listí a jehličí do l sběrného vaku. Díky teleskopické hubici se vysavač snadno přizpůsobí výšce obslu foukač , foukač. Odfouká listí a nečistoty z cest a chodníků a také vysaje listí do litrového koše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky