úterý 26. května 2015

Zastřešení pergoly makrolon

Prodáváme originální Makrolon se zárukou. Dle dohody montujeme pergoly , zastřešení bazénů, autobusové zastávky, skleníky, světlíky do . Komůrkový (dutinkový) polykarbonát Makrolon , plný a trapézový. Použití : zastřešení pergol , teras a přístřešků, přestřešení parkovacích míst, zimní zahrady,. Zastřešení pergol , přístřešků a různých konstrukcí. Komůrkové desky makrolon z polykarbonátu mají skvělé vlastnosti a design, které na vaší pergole budou . Prodej trapézových desek Guttagliss Makro ST na zastřešení pergoly , přístřešků i jiných konstrukcí.


Desky jsou opatřeny silnou oboustrannou ochrannou fólií. Desky se používají pro zastřešení pergol , přístřešků, altánů, boky a stěny pergol. Makrolonová střešní krytina by měla vydržet vcelku i při teplotě blížící se 140° C. Základní informace a přehled prosvětlovacích desek pro zastřešení pergol jsme si ukázali v minulém článku.


Teď vám ukážeme, jak správně namontovat . Provozujeme dva vlastní specializované eshopy - desky na zastřešení pergol , plexisklo, plný polykarbonát a skleníky, pařníky, zahradní domky na nářadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky