pondělí 18. května 2015

Postřikovače marolex

Marolex vyrábí kvalitní postřikovače pro širokou škálu odvětví. Typy postřikovačů Archiv Zahradní postřikovače Marolex pokryjí široké potřeby a využití v zahradě a to. Všechny naše zahradní postřikovače mají regulovatelnou trysku od postřiku . Postřikovače značky Marolex.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Firma Marolex patří k významným světovým výrobcům kvalitních postřikovačů pro širokou škálu odvětví průmyslu, zemědělství a .

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Přenosné postřikovače Marolex Profession postřikovač. Dodáváme kvalitní postřikovače a příslušenství značky Marolex za nízké ceny. V našem sortimentu si můžete vybrat z motorových, ručních, zádových i aku postřikovačů a rosičů značek MAROLEX , SOLO, ECHO a HECHT za nízké ceny pro . Hlavní dovozce postřikovačů Marolex od r. Naleznete zde široké spektrum pro obory od zahradnictví, průmysl, čištění. Herbicidní kryt postřikovače Marolex M82.


Nejoblíbenější z příslušenství k tlakovým postřikovačům.

Jednoduše jej nasadíte na jakoukoliv . Pumpa na postřikovače Marolex TITAN 1 1 20. Náhradní pumpa na postřikovače . Marolex - kvalitní postřikovače pro širokou škálu odvětví průmyslu, zemědělství a zahradnictví. V sestavě naleznete dvě výměnné trysky a mimoto je . Internetový prodej postřikovačů Marolex.


Poskytujeme související servis. Najdete u nás malířské, dezinfekční či zádové pumpy, odsávačky a . Jsou navrženy pro ochranné postřiky a péči o rostliny v . B3bIB3_IzLWn_EOEQxWs6lWp-um2o2. Titan je moderní a pohodlný zádový postřikovač s kapacitou 1nebo litrů.


Je ideální pro postřik ochrannými chemikáliemi a kapalnými hnojivy ve . Ruční tlakový postřikovač 12l AUTO-WASHER MAROLEX. Zádový postřikovač Titan VITON MAROLEX Titan VITON je moderní a pohodlný zádový postřikovač s kapacitou litrů. Všechny prvky postřikovače mají velkou životnost a jsou odolné proti chemikáli.


Sada – souprava trubky postřiku s tryskou EPDM Marolex Z- 15E. Sada těsnění a náhradních dílů pro regeneraci teleskopických trubek postřiku pro všechny tlakové a zádové postřikovače Marolex. Auto-Washer je tlakový postřikovač s litrovou kapacitou, který byl navržen pro mytí aut, dodávek, kol, lodí a dalších vozidel.

Je nenahraditelný zvláště ve . Servisní sada vitonového těsnění Z08uV MAROLEX. Specifikace: obsah sady: uzávěr pumpy pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky