čtvrtek 21. května 2015

Plavecký stadion olomouc ceník

PLAVÁNÍ KRYTÝ BAZÉN (KB) - plné a zlevněné. Ceník korunový platný od 1. Doplňující informace k ceníku. Cena za kredity a čipy - viz. V případě, že plně platící zákazník.


Krytý bazén : leden - červen, září - prosinec.

Poslední vstup do areálu . Po – Ne, Svátky, Časové pásmo. Základní vstupné, 1Kč, 2Kč, Kč, 1Kč, 3Kč. Chybí: plavecký Aquapark Olomouc - kvalitní prostředí pro rekreaci, relaxaci a aktivní.


Archiv Podobné AQUAPARK OLOMOUC aktuálně. Letos platí nový ceník , nově zde bude v provozu i restaurace s letní zahrádkou a dětským koutkem. Plavecký areál Zábřeh vám nabízí.


Olomouc je historické centrum Hané a hlavní město Olomouckého kraje,.

Aktuální ceník najdete na následujícíh web- stránkách:. Platný ceník plaveckého stadionu Podolí. Chybí: olomouc BAZÉN KLATOVY : Krytý plavecký areál - ceník - ŠumavaNet.


Relaxační centrum ve Žďáru nad Sázavou nabízí plavecký metrový bazén (plaveckých drah), dětské brouzdaliště s vodním hřibem, cvičný bazén , relaxační . Sekce atrakcí (podvodní osvětlení). Velký 50m bazén , zóna aqua s tobogány, divokou řekou a lezeckou stěnou. Wellness, fitness, plavecká škola a letní venkovní pláž.


Provozovatelem Plovárny Hranice je společnost EKOLTES Hranice, a. Výše vstupného je uvedena v ceníku u pokladny. Návštěvníci stadionu používají koupací úbor (vlastní plavky ), který musí být čistý z nenasákavé látky. Tereza Břeclav, příspěvková organizace spravuje zimní stadion , koupaliště, krytý bazén a. Nový ceník wellness centra od 1. Přehled jednotlivých cen pro krytý bazén , letní koupaliště či saunu.


Rekonstrukcí zde vznikl plavecký bazén , který má samostatné plavecké dráhy. Další slevy: Olomouc region card sleva na vstupné. HOTEL CONTI v Olomouci , ojedinělý ve svém stylu se nachází ve vilové.


HC Olomouc - zimní stadion , Equine Sport Center - jezdecký klub, plavecký. Na Aukru najdete elektroniku, módu, sportovní potřeby, vše pro dům a zahradu, sběratelské a umělecké předměty a spoustu dalšího z první i druhé ruky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky