pondělí 25. května 2015

Petynka bazen

Možnost vyzvednutí již od pátku 18. Voda na Petynce nezavání . Koupaliště PETYNKA , Praha: Hodnocení 4. Na začátku příštího roku chce Praha rozšířit celý areál, ve kterém by vznikly . Plavecký bazén s vyhřívanou vodou, dětské hřiště, altánek, brouzdaliště s kaskádou, tobogán, beach voleyball, aquazorbing, stolní . Výhodou koupaliště je bazén.

Pro návštěvníky jsou dále k dispozici . Skvělá voda, solidní občerstvení, pestré atrakce. Praha plánuje, že příští rok rozšíří celý areál, kde by vznikly dva bazény a více míst . Nedaleko Ladronky, pod hotelem Pyramida na Bělohorské ulici, je jeden z nejlepších otevřených bazénů v Praze. Areál nabízí padesátimetrový venkovní . Po povodních konečně přišlo to vytoužené léto.


Jen nevím, jestli je těch 35° opravdu tou ideální. Obsahuje venkovní bazén , dětský areál, tobogán, zázemí se sprchami a šatnami a.

Typ bazénu: Veřejné bazény. V areálu se nachází velký bazén , brouzdaliště, tobogán. Provozování venkovního koupaliště s vyhřívaným metrovým bazénem , dětským brouzdalištěm, tobogánem a hřištěm na nohejbal a plážový volejbal. Můžete tu plavat, hrát beachvolejbal nebo ping pong.


V příštím roce projde venkovní bazén rekonstrukcí. Ti nejmenší se vyřádí v brouzdališti . Jedná se o rekreačně-sportovní areál, kde naleznete padesátimetrový bazén , brouzdaliště a báječný . Petynka je koupaliště ve Střešovicích. Místo: Praha – Střešovice, Česká republika . Bazén ve tvaru nepravidelného oválu tvoří uzavřený okruh vody oddělený fóliemi od. Na Petynce vyroste krytý bazén : Návštěvníkům nabídne i surfovou vlnu. Návštěvníci mají možnost vyzkoušet pohodlí, které poskytují travnaté pláže, kvalitu vody v 50-ti metrovém vyhřívaném bazénu s minimální . Webkamera snímá celý bazén a okolí.


Kromě klasické nabídky koupání připravilo i několik novinek. Součástí areálu je krytý m dlouhý bazén , sauna, spin- ning, masáže. K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib. K opalování a odpočinku slouží .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky