čtvrtek 28. května 2015

Jesenik bazen

Jeseníky - Volný čas - Kryté bazény. Vybaven vodopádem, vířivkou. Omezená kapacita (osob) - nutnost rezervace. Plavání patří mezi nejzdravější a nejšetrnější sportovní aktivity, kterým se může věnovat každý.


Plaváním nepřetěžujete klouby, posiluje tělo, zlepšujet.

JESENÍKY originální produkt. Vnitřní vyhřívaný bazén opatřený vodními atrakcemi. Otevírací doba: ne - čt: 10: - 15:3. Pokladna je otevřena jen v případě příznivého počasí.


Lázeňský bazén je ideálním prostředím pro rekreační a rehabilitační plavání. WELLNESS Horské lázně Karlova Studánka - budova Letních lázní. Vás plavecký bazén , whirlpool, sauny i dětské brouzdaliště.


Pevně věříme, že se Vám bude u nás líbit.

Nabízíme atrakce jako vnitřní dušový tobogán (1m), Space Bowl, proudový kanál, masážní bazén , masážní trysky, vodní děla, chrliče a dětský bazén s . Ať už hledáte aquapark, plavecký bazén , wellness či koupaliště nebo hledáte tipy na plavání. Teplota vody v rekreačním a výukovém bazénu je 30°C, plavecký bazén 28°C, vířivky 33°C. BAZÉN - vířivka, vodopád . Bazénový spor se rozhořel na severu kraje. Sousední obec ale plánuje . Dva nové bazény pouhých šest kilometrů od sebe by mohly během následujícího desetiletí stát na Jesenicku.


Priessnitzovy léčebné lázně a. Hádka o krytý bazén na severu Olomouckého kraje utichla. V Penzionu Pepovka mohou ubytovaní hosté ZDARMA využít vnitřní přelivový bazén se slanou „mořskou“ vodou. Bazén je k dispozici celoročně po celý den.


Abychom Vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, personalizaci reklam a analýzu návštěvnosti, používáme na tomto webu soubory cookie. Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu. Dobré ceny a žádné rezervační poplatky.


Krytý bazén se slanou vodou celoročně v provozu. Vyberte si novou nemovitost na sreality.

Wellness centrum nabízí relaxační bazén s tryskami, finskou, parní a solnou . Hosté mohou využít bazén s protiproudem, whirlpool, . V Hotelu Slovan Vám tuto možnost rádi zprostředkujeme. V zimě bývá v provozu krytý bazén v lázeňském domě Eliška.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky