středa 13. května 2015

Koupaliště panorama zlín ceník

Ceník služeb areál Hradská 888. K dispozici jsou vyhřívané venkovní bazény - 25m plavecký bazén využijí především vyznavači . Chybí: ceník KOUPALIŠTĚ PANORAMA JIŽNÍ SVAHY - ZLÍN - Zlínsko a Hostýnské. Svým návštěvníkům nabízí . Letní koupaliště Zelené se nachází v Broučkově ulici ve Zlíně , nedaleko divadla Mandragora a basketbalové haly.


Vstupné pro dospělé vyjde na 90 . Je jedním ze dvou městských koupališť ve Zlíně a za sezonu se na něm vystřídá téměř dvacet tisíc lidí. Vyhřívané venkovní bazény - 25m plavecký. Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Soutěž o permanentky na koupaliště , koupací župany či lázeňské oplatky.


Parkoviště a letní terasa, Letní terasa, Pohled z koupaliště. Panorama Jižní Svahy, Zlín - Jižní Svahy Tel. Dvě hřiště na plážový volejbal . Zlín - Provoz sportovišť, tělovýchovné služby,. Lázně Zlín nabízí 50m bazén, 25m bazén, dětský bazén, venkovní bazén a. ZOO Zlín , Kroměříž UNESCO, Uh. Další možnosti ubytování v okolí města obce v okolí turistického cíle Koupaliště Zelené - Zlín , které odpovídají vašim kritériím (do 1km):.


Městské koupaliště Dubňany. K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib. V rámci rekreačního areálu Hotelu Lázně u Zlína najdete koupaliště se třemi venkovními.


Nejbližší atrakce v okolí Koupaliště Hotelu Lázně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky