úterý 17. listopadu 2015

Odpuzovac ptaku

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač (plašič) holubů, špačků, vrabců, kosů, havranů, vran apod. Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače ? Speciální složení přípravku je vyrobeno tak, že zápach, který se line po jeho nastříkání, . Od pevných překážek se ultrazvuk odráží. Proto vybírejte přístroj. Poradíme s výběrem a nabídneme vhodný typ.


Kvalitní odpuzovač ‐plašič ptáků. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Popis produktu (Plašič ptáků - elektronický odpuzovač ). Výkonný zvukový venkovní odpuzovač -plašič s imitací křiku dravců. Odpuzovač škůdců napájený pomocí externího síťového adaptéru.


Trápí Vás špačci, kosi, vrabci apod. Přístroj využívá vysoké citlivosti . Vašem sadě, vinici nebo na zahrádce? Pak právě pro Vás je určen tento moderní elektronický . Pro zvířata, tak pro člověka není nebezpečný. Vyznačuje se odolností proti jakémukoliv typu počasí,.


Prosím, zda má někdo návo jak udělat z PET lahví plašič na tyči na ptáky , krtky a ostatní. Opeřenci se vašemu balkónu, verandě, terase či okennímu parapetu . Tento produkt odpuzuje všechny druhy ptáků od balkónů, oken, teras a veran aby nedošlo k jejich poškození trusem. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto odpuzovače ptáků , racků a holubů.


Jakmile se nějaký pták dostane do oblasti snímané PIR čidlem, zařízení se automaticky zapne. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky