pondělí 16. listopadu 2015

Pojezdové systémy

Posuvné systémy pro dveře ze skla či dřeva. NIKO pro posuvná vrata, dveře nosnosti až. SOUHRNNÝ PŘEHLED POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.


Kování posuvných dveří se skládá z pojezdové kolejnice a vozíků na . V tomto katalogu se věnujeme posuvným systémů jak pro skleněné, tak pro dřevěné dveře.

Mechanizované pojezdové systémy BUG-O. Stavebnicový systém nachází uplatnění při různých aplikacích svařování a řezání materiálů ve všech oblastech. Shrnovací a posuvné dveře.


Jejich výhodou je zejména podstatné zjednodušení interiérových . Sortiment Kování na posuvné dveře na vestavěné posuvné dveře Laguna OMEGA - strana 1. Elegantní pylonový pojez umožňuje plynule měnit vertikální pracovní výšku celé soustavy (interaktivní tabule s projektorem a reproduktory) při snadné . CENÍK POJEZDOVÝCH SYSTÉMů.

Je modulárně řešený pojezdový systém archivních skříní pro maximální využití vaší archivační plochy. Tento systém je možné bez jakýchkoliv stavebních úprav. Rollo je vhodné pro projekty, u nichž se klade důraz na individualitu detailu.


Využívá se zejména pro kancelářské prostory a luxusní bydlení. Je to vodící systém vedený po kolejnici, která může být zapuštěná v úrovni terénu, anebo . Systémy posuvných dveří se skládají z pojezdové kolejnice a vozíků přesouvaných. Posuvný systém SOLID ZERO je velmi jednoduchým zařízením pro pohyb dveří po zdi.


Tvoří jej vždy pojezdová kolejnice a vozíčky, na kterých je zavěšeno . Stěnové prosklené pojezdové systémy (Hynek). I u vás mohou posuvné systémy vykouzlit moderní domácnost. Vskutku moderním a vkusným prvkem interiéru jsou posuvné dveře. Ještě o kousek zajímavější je . Již z názvu je patrné, že zde dochází k pojezdu po vodícím profilu.


Kování na posuvné dveře - LAMINO - Stolařské potřeby. Běžné posuvné brány se otvírají pomocí dálkového ovladače nebo tlačítka. Pojezdová brána je způsob bočního odsuvu brány.

U složitějších systému můžeme otvírat posuvné brány magnetickou kartou nebo . Při plánování budovy je správný výběr pojezdového vedení vrat důležitým prvkem. Výběrem kolejnicového systému vrat podél stěny a střechy tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky