úterý 17. listopadu 2015

Odpuzovače krtků

Obchodní název odpuzovače : Deramax-Cvrček Cílová skupina škůdců: Krtci , hryzci, hraboši, rejsci, hadi. Typ odpuzovače : Elektronický zvukový a vibrační . Akustický elektronický odháněč krtků a hryzců, určený pro aplikaci do půdy. Odhání polní myši, krtky , hryzce a hraboše. Plašič na hryzce, plašič na hraboše, . Jak Weitech WK 06odpuzuje krtky ? V této kategorii najdete osvědčené elektronické odpuzovače krtků weitech, pachové odpuzovače krtků a hnojiva s odpuzujícím účinkem na krtky.


Na této stránce najdete největší výběr odpuzovačů krtků a tablet proti krtkům v ČR za nejlepší . Odpuzovače krtků od předních českých i zahraničních výrobců. Nejvíc pomáhá to nejlevnější řešení. Hodinový manžel z Playtvak. Solární odpuzovač krtků : na zahradu přilákal krtky z celého okolí.


Oblast působení odpuzovače má být 7metrů, nicméně na pokusnou zahradu o výměře . Vysoce výkonný zvukový a vibrační odpuzovač -plašič krtků , hryzců, hrabošů apod. Rozsah účinnosti je do 1000m2. Elektronické odpuzovače škůdců jsou přístroje (zařízení) určené k odpuzování škůdců z. Tento typ odpuzovače, se nejčastěji nazývá odpuzovač krtků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky