středa 18. listopadu 2015

Sauna a vířivka praha

Diskrétní soukromá vířivka a sauna v Praze Smíchov. Proč se oddat relaxaci ve vířivce. Prostory wellness centra nabízejí samostatný prostor odpočinku, . Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku.


Naše wellness centrum je vám plně k dispozici.

Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou. Vyzkoušeli jste už také kombinaci soukromé sauny a vířivky ? Můžete si v soukromí užít finskou saunu , klasickou saunu a whirlpool, klimatizované fitness a luxusní masáže. Wellness Praha , místo tisíce a jednoho způsobu . Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže.


Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1 Strašnice. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně.

Relax club - Soukromá sauna , vířivka a další Praha 7. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Váš výlet do světa relaxace může začít třeba odpočinkem v privátní sauně , kam Vám. Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Praha na Slevomat. Privátní vířivka Le Charm Praha Smíchov.


Finská sauna s kapacitou pro dvě osoby bude připravena na 60°C avšak její . Pro výraz privátní vířivka praha jsme našli 6výsledků na vyhledávači slev Skrz. Relaxace, uvolnění, romantika a příjemné okamžiky s tou správnou osobou. Naprosté soukromí a odpočinek spojený s . Upevněte si Vaše zdraví v naší privátní finské sauně , kde teplota dosahuje až 1C.


Whirlpool, finská a parní sauna od předního světového výrobce firmy Bayrol Vám. K dispozici je sauna , vířivka a solárium. Možnost využití služeb maséra či . Dovolte, abychom Vás pozvali do příjemného a originálního prostředí o ploše 180m² Sauna Praha 7. Sauna , relaxační místnosti a bar poskytují mnoho prostoru.


Ponořte se do bublinek, které dopřejí vašim svalům zasloužené uvolnění.

Součástí naší relaxační zóny je vířivá vana pro osob. Teplá voda, kterou pravidelně . Správným a pravidelným saunováním uděláte. Při pravidelném používání vířivky se Vám z těla odplaví toxíny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky