pondělí 9. listopadu 2015

Elektronický plašič hlodavců

Hledáte elektronický odpuzovač hlodavců ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače? Vysokofrekvenční zvuk je hlodavcům velmi nepříjemný. Ultrazvukový odpuzovač myší, potkanů a kun OdHtichý.

Odežeňte krtky, ptáky a hlodavce ničící Vaši úrodu. Ochrana zaparkovaného vozidla před hlodavci. Odhání od vozidla myši, kuny, hlodavce. Prodávají se i jakési testery, což ale funkci plašiče neotestuje, jen to, zda-li.


Plašič na 230V do zásuvky. Máte problém s kunou v domě? Díky našemu plašiči nemusíte! Elektronické ultrazvukové odpuzovače.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výkonný ultrazvukový odpuzovač Vás pohodlně zbaví obtížných hlodavců (myši, kuny apod.). Odpuzovač hlodavců OdH tichý a další proti . Jestli ano,tak s jakým a za kolik?


Za informace bude určiťě vděčná . Výborné výsledky proti hlodavcům a kunám. K tomuto odpuzovači je nutné zakoupit síťový napájecí zdroj! Mám dva plašiče od Format ty dle popisu neslyšitelné. Takový přístroj by byl stejně funkční jako ultrazvukový plašič na hlodavce. Myšoplaš je osvědčený odpuzovač hlodavců , který z vašeho domu vyžene nezvané škůdce – myši, krysy,.


Naše ultrazvukové odpuzovače - plašiče jsou s úspěchem používány jak pro. Deramax Auto - Bateriový ultrazvukový odpuzovač- plašič kun a hlodavců do auta. Hutermann MRultrazvukový odpuzovač hlodavců s vysokým výkonem.


Gardigo elektronický odpuzovač plašič myší a hlodavců. Inzerát ELEKTRONICKÝ ODPUZOVAČ MYŠÍ KOMÁRŮ MUCH HLODAVCŮ v okrese Hradec Králové, cena 169Kč, od levnévěcinaprodej na Sbazar. Specializovaný obchod DSTechnik.

Přístroj je určen k odpuzování kun a drobných hlodavců z prostorů motorových vozidel, zemědělských strojů, . Kvalitní odpuzovač‐ plašič kun a hlodavců. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Uvedení do provozu: Odšroubujte 4ks vrutů na zadní straně odpuzovače kun a hlodavců a sejměte zadní kryt.


K bateriovému kontaktu uvnitř přístroje připojte 9V. Unikátní pulzní ultrazvukový odpuzovač- plašič hlodavců a kun pro automobily vyráběný v České republice. Deramax ProfiNejvýkonnější odpuzovač hlodavců a kun z řady Deramax s dosahem až 5mv interiéru.


Vhodný zejména do uzavřených prostor, jako půdy, sklepy, garáže, sklady, archivy a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky