pondělí 16. listopadu 2015

Lavička betonová

Celobetonová lavička je vyrobena z vysoce pevnostního betonu, bez nároku na údržbu. Lavička vyniká nestárnoucím vzhledem. Masivní betonová lavička vhodná do parků či do veřejných prostranství.


Zobrazení všech výsledků. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti .

Sortiment laviček je určen do zahrad a pro pěší zóny na veřejných prostranstvích. Prodáváme betonové zahradní lavičky zkompletované se dřevem nebo jen betonové nohy bez dřeva. Mohou být zapuštěny v zemi nebo v betonové dlažbě. Snesou déšť, slunce a sníh. Betonové lavičky s platovými prkny to splňují.


Jsou prakticky nezničitelné. Venkovní parková lavička Mamut s klasicky řešenou betonovou konstrukcí. Technická specifikace lavičky.

Zahradní lavice - betonová lavička. Spodní část lavice tvoří armovaný betonový díl ve tvaru U. Vaše dřevěná lavička na zahradě nebo plastový zahradní nábytek doznaly přes zimu notné úhony a vy přemýšlíte nad tím, jako lavičku byste si . Betónová lavička s operadlom - s úpravou betónu. Pokud řešíte problémy s vandaly, a neukázněnými lidmi, kteří ničí městský majetek, lehce to . V současné době si je tedy lze pořídit v mnoha variantách.


Krásna a pritom veľmi jednoduchá lavička s pevnou železobetónovou konštrukciou a silnými smrekovými doskami v . Popis: Nabízím výrobu betonové lavičky viz foto mé . Venkovní betonová lavička se sedákem a opěrákem ze smrkových prken. Velmi elegantní betonová lavička bez opěradla v provedení dřevo-beton. Základ tvoří podstavec z pevného pohledového betonu s ocelovou výstuží.


Díky pevnosti a váze 6kg je betonová lavička vhodná jako městský mobiliář, ideální také do . Jedná se o velice robusní betonovou lavičku , která je odolná vůči vandalismu. Rozměry lavičky POHODA: Délka:. Od rozmístění bizarních betonových květináčů do ulic pražského.


Praha má však další plán: květináče obalí dřevem a udělá z nich lavičky.

V nabídce jsou uvedeny základní varianty barev . Exteriérové betónové lavičky s drevenými latami sú určené do odpočinkových zón ako sú napríklad mestské a obecné parky, námestia, autobusové zastávky a. Použité materiály: sedák a opěrák - smrkové dřevo, nohy - armovaný beton. Parková lavička betonová s opěradlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky